ZABORAVITE PREDIGRU: Evo kako će vaša draga najbrže da ovlaži

Svi znamo koliko je ženska seksualnost kompleksna i koliko je, zbog toga, teško zadovoljiti ženu. Postoje razni načini da se dame oraspolože za seks, a ovo je verovatno najjednostavniji do sada

  • 27

Koliko su jabuke dobre za naše zdravlje dokazano je već mnogo puta, ali prema najnovijim istraživanjima, ovo voće može da pomogne i vašem seksualnom životu.

Konzumacija jabuka ženama ne donosi samo bolje zdravlje. Naime, istraživanje pokazuje da ovo voće pozitivno deluje i na njihov seksualni život. Žene koje svakodnevno jedu jabuke imaju bolji seksualni život, tvrde istraživači iz regionalne bolnice “Santa Chiara” u Trentu.

Uz sve ostale korisne sastojke, jabuke, poput crnog vina i čokolade, sadrže polifenole i antioksidanse koji doprinose boljoj prokrvljenosti genitalne zone i povećanju seksualnog uzbuđenja.

Istraživanje u Trentu pokazalo je da se ženama, s povećanim unosom jabuka, povećava vaginalna vlažnost i seksualna funkcija, odnosno, faktori koji se koriste za procenu seksualnog zadovoljstva.

U istraživanju je učestvovala 731 zdrava, seksualno aktivna, žena između 18 i 43 godine, a među pitanjima vezanim za seksualni život bila su i ona o prehrambenim navikama i dnevnom konzumiranju jabuka.

Učesnice istraživanja bile su podeljene u dve grupe, jednu koja je jela više od jedne jabuke dnevno, i drugu koja je jela manje od jedne jabuke na dan.


Rezultati istraživanja pokazali su da žene koje jedu više jabuka imaju kvalitetniji seksualni život. To se, međutim, ne odnosi na muškarce, ali ako njihove devojke i žene budu jele više jabuka, i njima će biti bolje, zar ne?!

(Telegraf.rs / MojeZdravlje)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    22. oktobar 2014 | 21:39

    Ja vidim moja jede po kilogram jabuka dnevno, i nikada nije kuci :)

  • RS

    22. oktobar 2014 | 18:02

    Ja imam jednostavan metod:kvalitetno ljubljenje :usne,vrat,grudi,stomak,i onda "ispod pupka" sto duze i bolje...e onda je sve spremno

  • Made in Great Britain

    22. oktobar 2014 | 17:56

    Vodim ja moju u vocnjak. Na branje jabuka. Ima da bude mokra kao mis. I ja sa njom da pokisnem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA