Četiri zablude o ženama u tridesetim koje nemaju muža

Svako društvo ima svoje običaje koji se mogu prilično razlikovati. O tome govori i sledeći vic: "Da li biste radije oženili devojku iz grada ili babu sa sela? Babu sa sela, naravno, jer ona ima 25 godina, a devojka iz grada 35"

  • 4

Prešla je tridesetu, a neudata je - ona definitivno ima neki problem. Ovako okolina najčešće doživljava ženu koja je zagazila u četvrtu deceniju, a još uvek nisu u braku.

Među tim "problemima", najčešći su sledeći:

Previše je zahtevna

Niko ne može da ispuni njena očekivanja. Ovo se odnosi i na one dame koje savršeno znaju šta žele, a šta ne. Imaju jasnu sliku o životu koji žele da vode i ne dozvoljavaju da im drugi nameću stil življenja.

Očajna je

Traži svaku zgodnu priliku da "ščepa" bilo kog muškarca kako bi je odveo pred oltar. Ovoj predrasudi su naročito skloni muškarci, pa takve dame izbegavaju u širokom luku. Zabrinuta porodica, s druge strane, misli da je njihova mezimica previše izbirljiva. A istina je drugačija - odupiranje iskušenju da se udaju za nekoga ko nije po njihovoj meri, samo da bi stavile prsten kao i sve njihove drugarice, u stvari je za pohvalu. Imaju pravo da izaberu životnog saputnika koji njima odgovara i vrlo je moguće da im se putevi još nisu ukrstili.

One ne znaju kako da budu u dugoj vezi

Nisu sposobne da se u potpunosti posvete nekome i da prave kompromise. Ovo zaista nije tačno, jer ne znači da devojke koje nisu imale duge veze ne znaju kako se voli i živi sa partnerom. Da li je sposobna da se posveti nekome, saznaćete iz raznih situacija, načina na koji se ophodi prema roditeljima, sestri, deci koju sretne na ulici.

Udata je za posao

Ovo će pojedini reći za ženu koja zaista naporno radi. Ipak, uzmite u obzir da ona možda nije radoholičar, već samo želi da postigne nešto dok još nije srela onog pravog. To definitivno ne znači da će ostajati duže i raditi preko vikenda, jer ako joj pružite priliku da vas zavoli ona će to umeti.


(Telegraf.rs / 021)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Svevisnji

    27. oktobar 2014 | 23:41

    Mislim da je prvo i zadnje presudno

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    27. oktobar 2014 | 15:25

    Oče ganci dasubije jer mu je umro leća - pita ga kum? Skime živiš? SA BABOM ---"pa napravi novog čaleta "

  • Moni

    5. novembar 2014 | 23:47

    Definitivno tacno ....imam 29 godina i cesto cujem tu famoznu recenicu " vreme ti je ,sta cekas?"Sva sreca pa ne zivim u Srbiji ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA