≫ 

Evo šta mu je u glavi kad vas prvi put vidi golu!

Mnogim ženama je potrebna poprilična priprema da bi se upustile u seks s novim partnerom. To često podrazumeva neke sitnice i detalje koje muškarci uopšte neće primetiti

  • 37

Šta sve muškarci primete na ženi tokom prvog seksa?

Postoji mnogo različitih odgovora na ovo pitanje, ali svi ukazuju na slične stvari, pogledajte koje:

Samopouzdanje

Nema ništa zavodljivije od žene koja se oseća sigurno u svojoj koži i ne libi se da to pokaže. Kada ona skine odeću, on ne primećuje bikini frizuru, suvu kožu ili pedikir nego erotični govor tela koji u samo nekoliko sekundi može da ga obori s nogu.

Pokreti

Ženstveni hod, njihanje bokovima i pokreti tela koji odišu ženstvenošću neki su od najjačih muških seksualnih okidača. On ne vidi vašu frizuru ili razmazanu maskaru već vaše telo koje se kreće u skladu s njegovim dodirima.

Izraz lica

Strast i žudnja koja se može videti na ženskom licu muškarcima je neodoljiva. On neće primetiti novu zelenkastu senku ili losion sa šljokicama već njen izraz lica tokom strastvenih zagrljaja. Slatke grimase na vrhuncu seksualnog čina njima su nešto posebno i uzbudljivo.


Obline

Golo žensko telo u polumraku sobe, prizor je kojem ne može odoleti nijedan muškarac. On ne vidi vaše strije i celulit već zavodljivu siluetu i seksi stomačić, zadnjicu, bokove i grudi, a sve to će ga oboriti s nogu.

Miris

TAMABEPA, Seks, Predigra, Erogene zone, Vrat, Zavođenje

Svaka osoba ima svoj specifičan miris kože. On ne želi da oseti vaš novi parfem ili losion za telo već prirodan miris vaše kože koji se pojačava tokom strastvenog vođenja ljubavi, a koji će rado osetiti na svojoj odeći i čaršavima i nakon seksa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pipi

    16. novembar 2014 | 11:27

    Ima puno istine u ovom a i ako je volis ne vidis dal je debela,mrsava,ruzna itd.Za tebe onda najprivlacnija i najlepsa i zelis je do besvesti.Ljubav je najbitnija,ostalo ne ili neces da primetis.

  • Simba

    16. novembar 2014 | 10:59

    Svaka cast na tekstu. Vreme je da zene shvate da je dovoljno samo da se nasmese i bezobrazno nas pogledaju i mi smo skuvani. Nema potrebe za raznoraznim kerefekama. Nadam se da ce po koja da procita ovo...

  • zena

    16. novembar 2014 | 12:29

    Da li neki muskarac moze iskreno da odgovori da li je istina da oni ne vide ni stomacic ni celulit? Bas me zanima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA