Ovakav treba da bude muškarac za kog ćete se udati

Svaka žena je bar jednput u životu bila zaljubljena u nekog tipa koji je potpuno pogrešan za nju, a postoje i oni tipovi koji su univerzalno pogrešni. Kako prepoznati onog pravog?

  • 65

Muškarci često umeju da se predstave kao dobar materijal za brak, a onda kad počnete da živite zajedno, ispolji svoju pravu ličnost. Evo kako ćete prepoznati onog pravog:

Ima radne navike

Znamo da je u ovo vreme pomalo nezahvalno zahtevati da muškarac ima posao, ali ako ga nema, važno je da je tip osobe koja ga traži i koja ima radne navike. Niko ne želi da ulazi u brak s lenštinom koja potajno samo čeka da joj neko kaže da ne mora ništa da radi. Takav muškarac će se pretvoriti u tipa koji samo leži na kauču i goji se.

Poštuje vaše snove

Neki muškarci će s podsmehom reagovati na vaše snove, na primer o poslu koji već dugo sanjate. Proglasiće ga nerealnim i pokušati da vas spusti na zemlju. Naravno da je dobro ostati nogama čvrsto na zemlji, ali muškarac koji pokušava da vas zaveže za tlo i sruši sve vaše snove definitivno nije muškarac za brak. Morate pronaći nekoga ko će vas podržavati i gurati napred kad izgubite samopouzdanje.

Samostalan je

Ume da uključi veš mašinu i skuva ručak, a da to nisu jaja i salata, spremanje stana mu nije strano - ukratko, muškarac koji je prestao da računa na to da će se neko brinuti o njemu, bila to njegova majka ili vi. Ako to nije tako, onda ćete ući u brak s velikim detetom.

Ima svoj život

Svoje ciljeve, ideje, prijatelje. Muškarci koji u vezi zaborave na društveni život su grozni, jer će od vas očekivati da uradite isto. Ako ne želite da budete s nekim ko će biti ljubomoran kad izađete s drugaricama i brani vam da imate sopstveni život. Držite se onog muškarca koji ne sedi pored telefona i čeka vaš poziv.


(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivy

    15. novembar 2014 | 18:53

    Vi kazete pravi, ja kazem pi*kica.100 ljudi 100 cudi...i puno veci broj od toga potpuno razlicitih, a opet je svaki od njih za neku pravi. Uostalom, nisam ni ja savrsena pa ne ocekujem ni da moj pravi bude. Ja sa npr. ovakvim "pravim" nikad ne bi mogla funkcionirat ni u vezi, a pogotovo ne u braku. Probala jesam, ali bio je predobar i presladak pa sam ga za nagradu vrtila oko malog prsta! Ne zato sto sam zla i pokvarena nego zato sto mi se moglo i zato sto mi je to dopustao. Dosadio mi je u rekordnom roku, a realno je bio za pozeljet. Sta vrijedi kad sa mnom nije znao izac na kraj. Bitno je samo da se pravi i prava nadju, a ne da se uklapaju u nekakvu sliku koja je nametnuta od strane drustva, medija i sl.

  • Angel

    15. novembar 2014 | 11:16

    Ja sam se baš za takvog udala. Imam fantastičnog muža.

  • orthodox

    15. novembar 2014 | 16:35

    Ajde vi napisite kakve devojke trebaju da budu! Ja izgledam sasvim ok, imam super posao i zaradjujem dobro, nisam nimalo glup i umem i da kuvam. Uz to stalno negde putujem cisto da mi ne bude dosadno. E sad, svaka druga devojka je lepa i zgodna i takva mi poprilicno dosadi posle par meseci! Ajde vi njima napisite da uopste nije dovoljno samo to sto lepo izgledaju! To je ok za neku semu ali za ozbiljnu vezi nikako! A pri tom mi nije jasno zasto se uvek govori o tome sta muskarac treba da ima za vezu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA