OVO NISTE SMELI DA PITATE: Neugodna pitanja o seksu na koja mnogi traže odgovor

Stručnjak za seks i veze, Trejski Koks odabrala je neka od najneugodnijih pitanja vezanih za seks, ali i najčešćih pitanja s kojima se susreće u svojoj karijeri, uključujući šta se događa ako kondom ostane u ženi ili zašto muškarci imaju jutarnju erekciju

  • 1

Puno je toga o seksu što niti jedan par ne bi hteo da podeli s drugima. Reč je o situacijama ili pitanjima koja su neugodna i lična. Međutim, zato je tu stručnjak Trejsi Koks. Ona je odabrala neka od najneugodnijih pitanja vezanih za seks, ali i najčešćih pitanja s kojima se susreće u svojoj karijeri.

 

Ako se budi s erekcijom znači li to da je sanjao o seksu?

 

Ne. Većina muškaraca tokom noći ima 4-5 erekcija i to je rezultat njihovog ciklusa spavanja. Te erekcije tokom sna imaju i biološku svrhu - da osiguraju redovan dotok kiseonika putem krvi u penis. Žene takođe tokom noći imaju 'erekcije', ali s obzirom na to da je klitoris mali niko i ne primeti.

 

 

Tokom odnosa njegovi testisi nestanu! Treba li da se zabrinem?

 

To može biti malo alarmantno kad prvi put primetite, ali ništa se zapravo ne događa. Testisi se mogu uvući jer mišići u tom području tokom seksa mogu povući skrotum. To dosta ima veze i s Majkom Prirodom koja pokušava da stvari drži na pravoj temperaturi i zaštititi testise tokom seksa od potencijalnog udarca.

 

Šta se dogođa ako prezervativ ostane u meni?

 

Dobra vest je ta što se prezervativ ne može izgubiti ili pomeriti prema gore. Da biste ga izvadili čučnite i pokušajte da ga izvučete prstom. Ako ne možete, vaš ginekolog će moći. U svakom slučaju moraćete da posetite ginekologa jer je i sperma iscurila, ako je partner ejakulirao. U tom slučaju biste mogle da zatrudnit ili dobijete neku polno prenosivu bolest.

 

 

Hoće li se od previše seksa vagina raširiti?

 

Upravo suprotno. Seks je odličan za održavanje pravilnog tonusa mišića i elastičnosti vagine. Porođaj i godine mogu da uzrokuju da mišići dna karlice olabave. Redovan seks pomaže očvršćavanju mišića i održava vaginu čvršćom, kao i Kegelove vežbe.

 

Ponekad mi dođe da postavim pitanje 'Je li unutra?' Osetim da partner penetrira, ali...

 

Verovatno ni muškarci ni žene neće poreći da je onaj osećaj na samom početku penetracije najbolji jer se tad najbolje oseti. Nakon što se žena uzbudi vagina postaje 'balon' što znači da je uža i čvršća na 'ulazu' nego dublje unutra. Na to možete da utičete tako što ćete eksperimentisati s različitim pozama.

 

(Telegraf /Mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    3. decembar 2014 | 23:22

    Niko nema komentara na neugodna pitanja samo na ugodna pipanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA