Evo šta vas čeka kad počnete da živite s dečkom!

Većina devojaka mašta o tome da se uda ili makar da započnu ozbiljnu vezu sa svojim momkom, koju će krunisati tako što će s njime deliti životni prostor. No, one nisu ni svesne toga da zajednički život nije baš uvek tako ružičast

  • 11

Brz ritam života, ispunjen poslovima i raznoraznim drugim obavezama, ne ostavlja mnogo vremena i prostora mladim parovima da budu zajedno. Zato, jedno od rešenja je naći zajednički stan ili makar iznajmljenu sobu u kojoj ćete moći svako veče da zaspite zagrljeni.

No, devojke su obično toliko romantične, da ne mogu ni da pretpostave koliko život udvoje ponekad može da ide na živce. Evo šta vas čeka:

Čarape na sve strane

Na podu, na stolu, pod krevetom ... Svuda, samo ne u korpi za veš. Čak i ako ih stavi na mesto, velike su šanse da će u mašini jedna prokleta plava čarapa biti oprana s belim vešom.

Zašto je dobro što još uvek ne živite sa svojim dečkom

Dlake u lavabou

I žene ostavljaju mnogo dlaka za sobom, ali one se ipak trude da počiste za sobom. Muškarci to rade malo ređe. Zapravo, gotovo nikad.


Prljavo posuđe

Eh, ovo je sada prava bitka. Većina balkanskih sinčića dolazi iz porodica u kojima se mama brinula o svim kućnim poslovima, a njima je ulazak u kuhinju čak bio i zabranjen. Tako će i ostati, sve dok ga ne prevaspitate.

Mirisi

Žene vole mirisne sveće, eterična ulja i miris sveže opranog veša... Nije da muškarci to ne vole, ali im prija da puste goluba kad im se hoće. Ipak sada živite zajedno pa ste opušteni, zar ne?

MA ŠTA VI MISLILI: Žene su glava kuće!

Besplatni majstor

Život s muškarcem ima i svoje dobre strane. Ako I sam ne zna da popravi nešto, potrudiće se da vam pomogne kad god ste u nevolji i naći će pravog majstora.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crveno bijela Krajina

    7. decembar 2014 | 10:52

    Ne znam zasto ti da su svi muskarci neurednu ? Pa znam pored sebe bar jos 2-3 druga koji i usisavamo i trpamo ves u masinu i peremo sudje... , to nije problem nikakav ne znam zasto je to toliki problem :-)

  • hanilica

    7. decembar 2014 | 15:59

    Zivim sa deckom 3 meseca,zajedno sredjujemo,spremamo klopu,pakujemo garderobu. Stvar je dogovora :)

  • Marijana

    7. decembar 2014 | 13:32

    Netacno,sem poslednjeg. Nisu svi muskarci isti. Moj muz je prava cistunica i dosta mi pomaze u svemu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA