Evo zašto je MILF san svakog muškarca

Svi muškarci se pale na milfice! Ali, zašto je to tako? Na ovo pitanje pokušali su da odgovore mnogi, a svi odgovori vode ka ovih pet zaključaka

  • 47

O razlozima zašto muškarci vole starije žene sprovedeno je niz istraživanja, a rezultati su doveli do ovih pet zaključaka:

Zrelost i iskustvo

Zrelost i samopouzdanje koje starije dame unose u vezu, muškarcima stvara osećaj komfora, i oslobađa ih obaveze da u svim situacijama prednjače i preuzimaju inicijativu. Mlađe žene sklone su tome da menjaju mišljenje, što muškarci često ne vole, dok one starije upravljaju vezom kao nekim dobrim poslovnim projektom. S obzirom na veliko životno iskustvo, neguju slobodu i omogućuju mlađem partneru da se razvija u vezi.

Faktor zabranjenog voća

Naše društvo još uvek nije spremno da odobri veze mlađih muškaraca i starijih žena, obrnuta situacija je mnogo prihvatljivija. Ali, upravo taj momenat zabranjenog voća kod muškaraca stvara dodatnu potrebu za eksperimentisanjem. Naime, tendencija ljudi je da više žele ono što ne mogu lako imati.

Nezavisnost i neopterećenost brakom

Većina starijih žena nezavisna je u poslovnom i finansijskom smislu, što u potpunosti skida teret sa partnera koji inače ima pritisak da obezbedi egzistenciju. Na ovaj način muškarci uspevaju da odlože trenutak preuzimanja odgovornosti. Osim toga, reč brak, starije dame gotovo da ni ne spominju, što, naravno, muškarcima odgovara.

Smirenost i konkretnost

Poznato je da muškarci ne vole da komplikuju posebno kada je reč o svakodnevnim sitnicama, starije dame vode se istim principom. Reč drama, gotovo da ne postoji u njihovom ponašanju, one i u stresnim situacijama uspevaju da ostanu smirene i sačuvaju energiju za konkretno rešavanje problema.

Neosporne veštine u krevetu

Važno je istaći ljubavne veštine starijih dama, jer njihovo iskustvo i znanje čini ih mnogo moćnijim u odnosu na njihove mlađe konkurentkinje. Starije dame odavno su prerasle nesigurnost oko izgleda, opterećenost novim i neisprobanim, što je ,naravno, sasvim opravdano za svaku mladu ženu. Osim toga muškarcima imponuje da pored sebe imaju takvu dominantnu ženu kojoj baš oni mogu da udovolje.


Zašto su vam MILF cice toliko seksi?

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunka

    18. decembar 2014 | 23:18

    Prilaze mi "deca" mladja po 10, 15 godina. Smešno mi je svaki put,jer znam šta im je zanimljivo tj šta hoće. Poslednji "start", dečko 94, kaže "teto, teto, ja bi tebe šet'o", ahaha, a meni dobro nije, računam brzinski kolika je razlika u godinama, i mislim se jbte al' si ti omatorila :-(

  • The Spatula

    18. decembar 2014 | 22:47

    Ja bih rekao da su milfarice one od preko 40-45,milfare preko 50. Valjda se dame nece uvrediti. A nesto ne bih rekao da i mladjim fali nesto. Svaka je prica za sebe i svaka posebna na svoj nacin.

  • Ivana

    18. decembar 2014 | 21:26

    On ima 30, a matorka mu 35-37.... Xaxaxaxxaxa....Aaaaaaa,Xaxaxax....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA