Fejsbuk otkriva da li vam je dečko PSIHO!

Da, na svima omiljenoj društvenoj mreži svi pomalo lažu i ulepšavaju stvarnost. Ipak, uprkos svemu, ponašanje na Fejsu može mnogo toga da vam otkrije o nečijem karakteru, a posebno ako je u pitanju osoba sa kojom planirate da se smuvate

  • 19

Upoznali ste momka i, kako moderno doba nalaže, nakon kraćeg flertovanja odlučili da ga prihvatite za Fejsbuk prijatelja, sve u nadi da bi tu moglo da bude nešto više. No, budite pametni i prepoznajte signale koji otkrivaju da on možda uopšte nije materijal za dečka. Barem ne vašeg.

I, nemojte da vas grize savest što ga na ovaj način analizirate, posebno ne kad znate da će i on vaše fotke u bikiniju ne samo proučavati, već i razglabati o vašim oblinama sa najboljim ortacima.

NEPRESTANO PRIČA O SEBI

Statusi u kojima stalno koristi reč “ja”, beleške koje ga uvek oslikavaju kao junaka, pregršt fotografija na kojima je samo on, solo - sve su to znakovi da imate posla sa egocentričnim frikom, koji nije navikao da pruža pažnju bilo kome drugom.

ŠEST TIPOVA LAŽNIH FEJSBUK PROFILA: Da li ste među njima?

Foto: Profimedia/imageBROKER Foto: Profimedia/imageBROKER

DEPRESIVAN JE

Svako od nas može da ima loš dan, ali ako je ovaj dečko konstantno mračan, tmuran i uvek se žali zbog nečega i kuka - takav će biti i uživo. Da li vam treba neko s kime ćete i vi potonuti na dno?

Stigla je neverovatna vest koja ima veze sa ženama i Fejsbukom

Foto-ilustracija: Foter.com / CarbonNYC Foto-ilustracija: Foter.com / CarbonNYC


NE SKIDA SE S NETA

Naravno, u eri pametnih uređaja, svi smo mi manje-više uvek on-lajn. Međutim, ima razlike između toga da li je neko samo kontektovan na internet ili non-stop aktivno visi na Fejsu, ne prestajući sa šibanjem linkova, slanjem bespotrebnih poruka i komentarisanjem baš svakog čaršijskog trača u realnom vremenu.

Takvi ljudi nemaju stvaran život i ljude u njemu, a ako vam se “nakači”, teško ćete ga se otarasiti.

Foto-ilustracija: morguefile.com Foto-ilustracija: morguefile.com

FLERTUJE NA SVE STRANE

Ne morate da špijunirate njegovo sanduče, već samo ispratite u activity feed-u koliko često lajkuje i komentariše drugim devojkama statuse i fotografije. Ukoliko je statistički nemoguće da baš ima toliko sestara i najboljih drugarica, onda je u pitanju “igrač”, koji ni sa jednom od vas ne želi ništa ozbiljno, osim da balavi na vaše fotke.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    23. januar 2015 | 20:57

    Psihica ima svuda,na svakom koraku, na zalost:(

  • ♡ LaViCa ♡

    24. januar 2015 | 03:44

    Zamislite...sutra, 23. Januara! ...padace sneg...auuuu... :pPp :)))))))))))))

  • Hajd

    23. januar 2015 | 15:01

    On, ona, matula, zirafa, tigrova, ajmo crtani film:-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA