Njeno ime otkriva kakva je u seksu!

Prvo zapišite sve samoglasnike u imenu devojke koja vas interesuje, zatim svaki od njih zamenite određenim brojem i saberite ih. Ukoliko dobijete dvocifreni broj, saberite te dve cifre, tako da dobijete jednocifreni

  • 28

Svakom samoglasniku (dakle slovima A, E, I, O, U) dodelite određeni broj i saberite. Tako ćete već prilikom upoznavanja moći da otkrijete kakva je u seksu devojka s kojom ste izašli.

A – 1

E – 5

I – 9

O – 6

U – 3

Broj 1

Dobra je u krevetu, ali samo kad je raspoložena i želi seks. Brojem 1 vlada planeta Sunce pa devojkama s ovim brojem u imenu ne nedostaje strast, ali često se dešava da im nije do seksa. Često ih boli glava ili su umorne. Imaju neku specifičnu snagu i pomalo su tvrdoglave, pa ćete morati prilično da se potrudite, ali isplatiće se.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Broj 2

Devojke čije ime nosi ovaj broj nisu baš strastvene ljubavnice. Ovim brojem vlada planeta Mesec pa su devojke s ovim brojem u imenu ograničene osetljivim emocijama. Mogu biti predane svom partneru, ali to je, otprilike, njihov maksimum kad je seks u pitanju. Više im je stalo do toga da se pohvale drugaricama kako je bilo sinoć, nego što stvarno imaju želju za seksom, pa će često terati sebe na seks iako u njima nema nimalo žara.

Broj 3

Ovo je prava strastvena ljubavnica. Brojem 3 vlada planeta Jupiter, pa devojke s ovim brojem u imenu imaju velike i snažne emocije. Obožavaju seks i kada ga upražnjavaju to rade kako treba. Unose svu svoju strast u seks i stalo im je i do toga da zadovolje svog partnera. Nećete pogrešiti s njima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Broj 4

Četvorke su dobre ljubavnice, ali ta ljubav je skoro uvek praćena teškim emocijama. Brojem 4 vlada planeta Saturn koja je najmračnija planeta. Seks može biti odličan, ali čuvajte se da za to ne platite preveliku cenu.

Broj 5

S ovom devojkom nećete pogrešiti kad je seks u pitanju. Njena planeta je Merkur, ona je Kreativna i maštovita, kraljica flerta. Može da vas dovede do ludila samo jednim dodirom ili pogledom. Nikada vas neće opteretiti teškim osećanjima, ali zato je prilično neuhvatljiva i ako imate sreće da bude baš vaša budite zahvalni na tome.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Broj 6

Broj 6 krije lepotu, njime vlada planeta Venera, što dovoljno govori o tome kakva se ljubavnica krije iza njega. Ali, ono što vas može poraziti je to što je ona svesna svojih kvaliteta i isto to traži i s vaše strane, pa je teško udovoljiti njenim prohtevima. U krevetu je neobuzdana, strastvena i očaravajuća, prava čarobnica koju nikada nećete zaboraviti.

Broj 7

Devojka s ovim brojem u imenu traži kompatibilnog partnera. Vladar broja 7 je Uran, koji daje jednu pomalo hladnu ali veoma interesantnu crtu i sklonost ka učenju i istraživanju. Nije dobra za kres varijante, iako joj nisu strane. Jako je dobra u seksu, ali samo u dugoj vezi, kroz koju uči i sazreva. Kad nema više šta da nauči ona odlazi dalje i nikako nećete je zadržati.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Broj 8

Ovim brojem vlada planeta Mars, pa devojke čiji je to broj imaju izražen libido i seks s njima je pravo ludilo. Ali, i u životu može biti ludilo. Sklone su neverstvima, vole da osvajaju i kada vas osvoje prestajete da joj budete interesantni i ona odlazi u dalja osvajanja. U svakom slučaju seks će biti nezaboravan i ne želite to da propustite.

Broj 9

Ovim brojem vladaju Neptun i Pluton, koje kao daleke planete donose veliku energiju, ali do nje nije lako doći. Ove devojke su zatvorene u sebe, ali ako ste te sreće da vas puste u svoj neistraženi intimni univerzum, to će biti nezaboravno iskustvo. Svakog dana ćete otkrivati nešto novo u njoj i nikada vam neće dosaditi. Uz to su prilično verne, posebno ako osećaju da se dobro uklapate u njen život. U protivnom će otići dalje u svojoj večitoj potrazi za srodnom dušom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA