SVAKI DRUGI PENZIONER SEKSUALNO AKTIVAN: Šta mislite koliko često oni to rade?

Istraživanje u kom je učestvovalo više od 7.000 britanskih penzionera pokazalo je da su muškarci mnogo više zabrinuti za svoj seksualni život nego žene, a otkriveno je da deke više vole ljubljenje i peting nego bake, 31 prema 29 odsto

  • 18

Trećina muškaraca i žena starijih od 70 godina još uvek ima aktivan seksualni život, otkriveno je u prvoj studiji seksualnih navika starijih ljudi u Velikoj Britaniji.

Više od polovine muškaraca, 54 odsto, i skoro trećina žena, 31 odsto, koji su prevalili sedamdesetu rekli su da su seksualno aktivni, a trećina "seks ima više od dvaput mesečno", saopšteno je. U istraživanju je učestvovalo više od 7.000 britanskih penzionera, prenosi Dejli mejl.

Prema rezultatima do kojih se došlo posle ovog istraživanja, najveći problem žena seksualno aktivnih u poznim godinama je da se seksualno uzbude. Taj problem ima 32 odsto seksualno aktivnih žena. Najveći problem kod penzionera je postizanje upotrebljive erekcije i ima ga 39 odsto muškaraca u poznom dobu.

Takođe, muškarci su bili mnogo više zabrinuti za svoj seksualni život nego žene, a otkriveno je da deke više vole ljubljenje i peting nego bake, 31 prema 29 odsto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA