OSTALO MU JOŠ SAMO 100 ORGAZAMA U ŽIVOTU: Posle toga neće više moći da postigne erekciju

Šta biste vi uradili da vam je ostalo još 100 orgazama do kraja karijere, pre nego što okačite kondome o klin? Ni ovaj momak ne zna šta da radi

  • 30

Jedan čovek iz SAD, tvrdi da ima jako čudan poremećaj. Naime, njemu je ostalo još samo 100 orgazama pre nego što njegov penis zauvek otkaže saradnju.

Tridesetčetvorogodišnjak, poznat samo kao “RSL”, kaže da su lekari kod njega dijagnostikovali čudan poremećaj. Svaki put kada bude ejakulirao u njegovom penisu će se formirati mali ožiljak, a vremenom će se to tkivo nagomilati i on više neće moći da postigne erekciju.

Tvrdi da je posetio mnogo različitih lekara, ali da niko od njih nije uspeo da otkrije zašto mu se to događa. Utvrdili su da je u pitanju neka vrsta fibroze i da je praćena autoimunom reakcijom organizma na ejakulaciju.

Lekari kažu da je ovo prvi ovakav slučaj fibroze s kojim su se sreli, a jadni RLS kaže kako se, nakon što je isprobao sve moguće terapije, pomirio s tim da će mu u nekom trenutku ponestati erekcija.

- Imam 34 godine i ostao mi je ograničen broj orgazama pre nego što ostanem bez mogućnosti da postignem erekciju. Lekari predviđaju da imam još oko 100 orgazama do tada – kaže RLS.

Foto-ilustracija: Revita.bg Foto-ilustracija: Revita.bg

Iako je već prihvatio svoju sudbinu, još uvek nije siguran kako da se nosi s tim. Svakako će morati da primeni neku vrstu “orgazmične ekonomije” i dobro rasporedi preostale orgazme. Naravno, prestao je da masturbira, ali i dalje ne uspeva da se pronađe u ovoj situaciji. Svakako, biće mnogo izbirljiviji.

U poslednje vreme se plašim seksa. Spavao sam samo s jednom ženom i doživeo samo jedan orgazam od kako je uspostavljena kobna dijagnoza, a kada je htela drugi put, preplavio me je napad panike i oblio hladan znoj – rekao je siroti RLS.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kaže da je od tada poput monahinje koja se zavetovala na čednost, ali ga proganjaju snovi o seksu i ne zna šta da radi. Potražio je ljude koji bi mogli da mu pomognu i naišao na urologa koji je izneo drugačije mišljenje o njegovom problemu.

- Moguće je dobiti fibrozu i ožiljke i to je uglavnom posledica problema s protokom krvi kroz penis, ali to ne može da spreči ejakulaciju jer je to drugi mehanizam. Fibroza se zbog seksa ne pogoršava, može samo da se poboljša – kaže dr Ian Erdlej, urolog.

Možda ipak ima pomoći za sirotog RSL.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    7. februar 2015 | 15:00

    Možda naša vlada ima rešenje za problem ovog čoveka.

  • Rt

    7. februar 2015 | 15:53

    Evo mu moje zene,ne bi morao da brine,rasporedio bi sa njom tih 100 komada u sledecih 40 godina,jos bi i sa strane mogao nesta da bocne..

  • Fajn

    7. februar 2015 | 16:32

    Jadničko. ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA