MOMCI: Evo kako da za Dan zaljubljenih prođete s manje od 1.000 dinara!

Ako nemate novca za skupe poklone, a želite ipak nekako da obradujete svoju voljenu, pokušajte s nekom od ovih kombinacija

  • 11

Danas je Dan zaljubljenih, a vi i dalje nemate pojma kako da s ograničenim budžetom devojci kupite dobar poklon? Evo nekoliko predloga.

Ako voli cveće...

Ako vaša draga voli cveće, u jeftinijim cvećarama skoro za 500 dinara možete da nađete sasvim solidan buket. Međutim, cene cveća 14. februara uvek skoče bar za 50 odsto, zato pametni momci krenu dan ranije u potragu za idealnim buketom. Neće ništa da mu fali ako provede jedan dan kod vas u kući - svakako bi u cvećari isto tako stajao.

S druge strane, uvek možete da se odlučite za neko lepo saksijsko cveće, koje je još bolja opcija jer duže traje.

Sad kad ste pola para potrošili na cveće, red je negde i da je izvedete. Za 500 dinara lako možete da popijete po piće bilo gde u gradu, a u zavisnosti od toga u kom je fazonu, možete da je vodite na kafu, ili na lepo vince. Ako se odlučite za prvu (jeftiniju) opciju, uz kafu možda uspete da progurate i neki kolačić.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ako voli nakit...

E sad, nakit je malo skuplji, a ne ide baš da joj kupujete bižuteriju. Jasno da za 1.000 dinara ne možete ni da maštate o zlatu, ali zato je uvek tu srebro. Za 700 ili 800 dinara možete da nađete jako lepe srebrne minđuše (poželjno u obliku srca), koje ćete da spakujete u ukrasnu kutiju od Kineza, zajedno sa čokoladom, što će vas koštati još tih 200 – 300 dinara koji će vam ostati od minđuša.

Naravno, sad vam nije ostalo novca da izađete, zato je najbolje da joj uz ovakav poklon priredite romantično veče kod kuće, uz flašu vina, koja vam je preostala od praznika ili slava, i romantični film.

Ako voli romantiku...

Poklonite joj nešto što će je uvek podsećati na vas. Nema boljeg izbora od vaše zajedničke slike, koju ćete u bilo kojoj fotokopirnici moći da dobijete za 100 dinara. Stavite je u lep ram i na sve stavite mašnu (50 dinara). Ostaje vam oko 850 dinara – što je dovoljno za dva pića i parčeta pice na putu kući.


Pošto je ovaj poklon jako jeftin, a ima veliku emotivnu vrednost, ostavlja vam prostora da manevriše ostatkom novca kako hoćete.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ako voli životinje...

Za ovaj poklon se odlučite samo ako ste apsolutno sigurni da vaša devojka želi kućnog ljubimca, i da je spremna da se brine o njemu! Ako znate da je to slučaj, onda je sigurno ništa neće obradovati više od šteneta ili male mace, a u oba slučaja životinju ne morate da kupujete već je udomite.

Pare potrošite na opremu za ljubimca, i ne zaboravite da mu oko vrata stavite veliku crvenu mašnu.

(Telegraf.rs / Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dowla

    14. februar 2015 | 10:46

    Kad je to dan zaljubljenih postao parada skupih poklona? I zar danas nije Sveti Trifun?

  • KG.

    14. februar 2015 | 12:31

    Ih bre sa malo para, kada je voljena osoba u pitanju ne treba štedeti.

  • Crni Gruja

    14. februar 2015 | 11:59

    Ama ljudi koji bre dan zaljubljenih i slične gluposti. Ko ne zna šta je danas, neka uzme crkveni kalendar. Ali ne katoličke crkve...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA