SEKSI HOROSKOP: Device svršavaju brže od Riba, a Lavice i Škorpije...

Saznajte koje devojke su, prema zodijaku, toliko glasne prilikom orgazma, da ćete morati da zatvorite prozore pre seksa

  • 6

Muškarci teško mogu da dokuče kompleksnu žensku seksualnost, a devojke su po tom pitanju jako različite, pa im ni prethodna iskustva ne mogu pomoći. Zato vam donosimo šta od kog znaka možete da očekujete u seksu i kako dolaze do orgazma.

Ovan

Njihov užurbani način života prati ih i u krevetu što znači da ponekad privlačno okolišanje i duge predigre za ove devojke može značiti samo kraj, i to ne onaj pun uzdaha i komplimenata. Devojke u znaku Ovna mogu da postignu orgazam vrlo brzo i lako, ako partner nije previše pričljiv i sklon odugovlačenju. Vrhunac joj je obično bučan, a loš seks potpuno će je udaljiti od partnera.

Bik

Pripadnice ovog znaka lako se uzbude, ali to ne pokazuju, a partnera ne doživljavaju na previše poseban način. Vole da igraju na sigurno i izbegavaju avanture, što često znači da će i njihov partner morati naporno da radi kako bi ih doveo do vrhunca. Orgazam žena rođenih u znaku Bika propraćen je uvijanjem tela i tihim uzdasima. Orgazam ih čini srećnim, ali neće se uznemiriti i ako ga ne bude.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Blizanci

Ponekad je teško do orgazma dovesti osobu čija energija je toliko razigrana. Upravo zbog toga, Blizancima je orgazam poprilično stran pojam, a uz to nije ni od prevelike važnosti. Seks će za ove devojke biti jednako dobar dok god je prijatan i maštovit. Ukoliko dožive orgazam, ponekad će nesvesno pustiti suzu.

Rak

Pripadnice znaka Raka lako bi doživele orgazam kada na seks ne bi gledale kao na dužnost s obzirom na to da dužnost nije uvek ono što želimo. Kao i u životu, ove devojke više pažnje posvećuju svom partneru nego sebi, potpuno se prilagođavajući njegovim željama, uprkos činjenici da možda i ne vole sve što voli i on. Logično, ceo taj trud i napor uključuje jako puno razmišljanja što je upravo suprotno od onoga što bi trebalo da rade u krevetu. Kako bi bile potpuno sigurne da će usrećiti svog partnera, često znaju da odglume orgazam dajući mu do znanja da je bio sjajan.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Lav

Njen orgazam je bučan, pun strasti, znoja, uzdaha, pa je poželjno da zatvorite prozore. Ako se radnja odvija u automobilu, pobrinite se da ste negde gde nema ljudi. Lavice se potpuno prepuštaju seksualnom uživanju, beskrajno su samouverene, znaju šta im treba i šta partner treba da radi da bi ih zadovoljio. Ako ne dožive orgazam, nisu nezadovoljne, partneru neće zameriti, osim što će ga možda povremeno zadirkivati.


Devica

Iako često glume nezainteresovanost, ove tajanstvene devojke lako se uzbuđuju, a partner ih i samim šaputanjem lako može dovesti do vrhunca. Njihov je orgazam dosta intenzivan, znoje se i zabacuju glavu, ali bez previše zvukova. Loš seks partneru će teško oprostiti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vaga

Kao stvorene za orgazam - ove žene, uz nežnog, mirišljavog, sveže istuširanog partnera, beskrajno će uživati. Žele da zadovolje sebe, ali neće ostati ravnodušne ako ne zadovolje i svog partnera. Njihov je orgazam intenzivan - previjaju se i stiskaju uz partnera ispuštajući uzdahe koje je gotovo nemoguće odglumiti.

Škorpija

Devojke u znaku Škorpije prave su seks mašine koje neće stati do samog vrhunca. Za nju nema prepreka i nikad o njima ne razmišlja. Trza se, namešta, povlači partnera i ne daje mu previše slobode do samog kraja. Potpuno su slobodne u krevetu i mogu da dožive i nekoliko orgazama zaredom. Lako se uzbuđuje, seks je za nju nešto poput hrane, a orgazam cilj svega - ako taj cilj nije ostvaren, smatra da je i seks promašen.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Strelac

Energični Strelci seks vide kao kombinaciju igre, glume i egzibicionizma. Nije im neprijatno da pokažu telo pa pomalo uživaju i u voajerskim situacijama. Brzo se uzbudi, a partner mora da prati njen govor tela kako bi je doveo do orgazma. Sklone su eksperimentisanju, a njihov orgazam obično odlazi u ekstreme - ponekad glasan, a ponekad izuzetno tih. Loš seks oprostiće samo prvi put.

Jarac

Ove žene teško doživljavaju orgazam, ali to ne znači da u njemu ne uživaju. Zanimljivo je da se žene rođene u znaku Jarca lako uzbuđuju, nije im potrebna duga predigra i seksu se prepuštaju vrlo lako, no priča se potpuno okreće kada dođe vreme za veliko finale. Svesne svog problema, ove devojke propušten orgazam neće zameriti partneru i svoje razočaranje obično će zadržati za sebe. Ako dožive orgazam, onda je to nešto što se ne može sakriti - ona se previja, savija glavu, udara bokovima, a na partnera gotovo zaboravlja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vodolija

Kod žena rođenih u znaku Vodolije sve su kombinacije moguće, ali u nekim slučajevima i nemoguće. Kada je u pitanju seks, ove devojke su jako prevrtljive i ponekad će ih stvari koje ih obično izluđuju potpuno odbiti. Upravo zbog toga, njihovi partneri često će gubiti živce pokušavajući da im pročitaju misli. Kada doživi orgazam, poprilično se brzo oporavlja, oblači i prelazi na druge poslove čime često ostavlja utisak kako joj to što joj se, uz toliko truda dogodilo, i nije od velike važnosti. Ipak, to nije tako - orgazam joj je dokaz da je partner onaj pravi.

Ribe

Ako postoji jedna specifična karakteristika kod žena rođenih u znaku Ribe, onda je to da su veoma osetljive i osećajne. Ljubav im je na prvom mestu, lako će postići orgazam samo ako znaju da ih partner voli. U seksu se potpuno prepuštaju, ne razmišljaju previše i uživaju. Seks preferiraju noću ili rano ujutru, a sva vrata otvaraju onda kada znaju da u partnera mogu da imaju potpuno poverenje. Orgazam im je pun uvijanja, zabacuju glavu, trzaju se, ali su uglavnom veoma tihe. Nakon seksa vole da se maze i ne odvajaju se od partnera.

(Telegraf.rs / Cosmopolitan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA