Evo zašto volimo da gledamo tuđe žene?

Svaki muškarac će se okrenuti za nekom dobrom ribom, čak i kad je sa svojom lepšom polovinom, učiniće to krišom. Evo zašto

  • 34

Svaka žena je barem jednom u životu uhvatila svog dečka kako snima neku drugu cicu. Većina će devojaka ovo shvatiti kao uvredu ili se barem malo zabrinuti, ali nije sve tako crno. Ovo su razlozi zbog kojih muškarci snimaju druge žene, a nijedan nije taj da više ne vole svoju devojku.

Stvar je u testosteronu

Muškarci će ženu pogledati instinktivno, a tek kasnije razmisliti o tome šta rade. Testosteron utiče na njihov mozak koji percipira potencijalni plen, a njihove oči jednostavno moraju da pogledaju. Nakon toga se javlja razum i muškarac se vraća u normalno stanje, ali šteta je učinjena - već je pogledao.

Stvar je i estetike

Žene vole da gledaju lepe stvari, a muškarci nisu ništa drugačiji. Odmeriće lepu ženu jer vole da uživaju u lepim prizorima, ali to ne znači da zbog toga ne vole svoju devojku. Žene na sličan način uživaju u lepim prizorima, ali kod njih je najčešće reč o cipelama.

Tu je i faktor ljubomore

Muškarac koji se ne oseća dovoljno privlačno ponekad će namerno pred svojom devojkom gledati druge žene samo zato da bi dobio reakciju. Na taj način privlače pažnju, a kasnije uživaju u ljubomori svoje drage.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    28. februar 2015 | 20:16

    Jel vi muškarci mislite da zene ne vide zgodnog muškarca? ???? ? vide, a vide i mnogo više od toga. ....ako već gleda, nek gleda da ja TO NE VIDIM...pa kako bi samo muškarcu bilo da mu devojka gleda u drugog. ..ili da okrene glavu. ...zato ako vec gledate, ,gledajte kad niste sa ženom/devojkom. ...ili gledajte da ona to ne vidi....ispostujte osobu sa kojom ste....

  • Tijana

    28. februar 2015 | 14:46

    Zasto da ne pogledaju. Pa i mi gledamo,krijuci ili ne....svejedno.

  • Невена

    28. februar 2015 | 16:25

    Добро је када остане само на гледању...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA