3

MUŠKARCI PAŽNJA: Gledanje u ženske grudi produžava život!

Većina muškaraca na planeti složiće se da nema privlačnijeg dela anatomije ženskog tela od bogato nabujalog poprsja. No, naučnici tvrde da ovde nije u pitanju samo puko divljenje prirodnim lepotama, već da zurenje u dekolte jedne dame ima blagotvorne efekte na zdravlje

Svakodnevno zurenje u ženske grudi produžava život za 5 godina!

Kako tvrde stručnjaci, zurenje u ženske grudi svakog dana po desetak minuta produžava životni vek prosečnog pripadnika muške populacije za čitavih pet godina! Zapravo, ova aktivnost predstavlja ekvivalent tridesetočasovnom treningu u teretani, a ovaj vid terapije posebno je efikasan kod muškaraca starije dobi.

Istraživanje koje je sprovela nemačka doktroka gerontologije Karen Vederbi bazirano je na 200 ispitanika koji su zbog različitih problema posetili tri različite klinike. Jedna grupa pacijenata imala je zadatak da svakoga dana desetak minuta gleda u ženske grudi, dok je drugoj ovo strogo bilo zabranjeno, uz objašnjenje da potencijalno šteti njihovom zdravlju.

Nakon pet godina, svih 200 ispitanika došli su na temeljan sistematski pregled na kojem se ispostavilo da su oni koji su gledali ženska poprsja imali daleko niži krvni pritisak, manje preskakanja srčanog mišića i imali znatno nižu stopu oboljevanja od kardiovaskularnih bolesti.

– Postoji snažna veza između javljanja seksualne želje i sveukupnog stanja organizma. Zbog seksualnog uzbuđenja srce jače pumpa, čime se popravlja cirkulacija i prokrvljenost čitavog tela. Nema sumnje, gledanje u ženski dekolte deluje pozitivno na muško zdravlje – poručuje Vederbijeva koja smatra da bi svaki muškarac nakon što prevali četrdesetu godinu života trebalo da se ovoj terpiji podvrgne na redovnoj bazi.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Karen Vederbi, Muški mozak, Srednje godine, Starost, Zdravlje, Ženske grudi
Popularni komentari
 • S
  SISE!

  100 % tacno!

 • A
  AstroDream

  Pa onda navali

 • d
  din

  pa dobroje

foto dana