Nećete verovati kako drugarice mogu da utiču na vaš orgazam!

Ukoliko imate problema da postignete vrhunac u seksu, izađite na kafu s prijateljicama i drugim ženama i s njima se siti ispričajte o svim vrlinama vašeg dečka ili muža. Evo kako će to da vam pomogne

  • 2

Koliko su žene ponekad neobična bića, dokazuje najnovije istraživanje naučnika iz Mičigena. Oni tvrde da su svojim seksualnim životom zadovoljnije one pripadnice nežnijeg pola koje znaju da se njihov partner veoma dopada i drugim ženama.

 

Za potrebe istraživanja, istraživači su u njega uključili 439 žena, od kojih su sve bile u dugim, heteroseksualnim vezama. Sve one su na početku studije ispričale detalje kada su poslednji put imale seksualne odnose, doživele orgazam, svoju ličnu procenu o tome koliko im je partner zavodljiv i šta misle o tome kako druge žene doživljavaju njihovog partnera.

 

Pokazalo se da ispitanice koje su češće imale orgazme, češće su i smatrale da je njihov partner baš atraktivan, ali i da to misle i druge žene, prenosi Index.

 

Na pitanje zašto je ženama toliko stalo do mišljenja ostalih žena, naučnici daju odgovor da je to zbog uvrnute “seksi sin” hipoteze, po kojoj, žene navodno žele seks sa zgodnim i svima privlačnim muškarcima, u nadi da će i njihov sin tako pokupiti sve te privlačne osobine.

 

Da li vama ovo deluje logično? Da li vam možda baš iz ovog razloga smetaju drugarice vašeg momka?

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džordžino

    17. april 2015 | 09:39

    Jedina gora stvar od devojkine drugarice je njen gej ortak koji joj puni glavi svakakvim glupostima i prosečnu ribu ubeđuje da je top topova, pa ova onda digne nos i počne da se femka, i iščuđava se što je sama. Vil i Grejs sindrom.

  • MM

    20. april 2015 | 18:17

    Hahaha koliko filozofije izvučeno iz jednog vrlo prostog procesa- hormonalne reakcije. Ahem, što muškarac ženi proža više orgazama, to će ga žena smatrati privlačnijim ali i smatrati da ga druge žene smatraju privlačnim. Naravno opet, što više razmišljate o pozitivnim aspektima vašeg partnera i vaših zadovoljavajućih seksualnih odnosa- procenjivaćete vašeg partnera privlačnijim. Isto važi kad se obrnu polovi. ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA