Ovih 5 seksi poteza žene potajno priželjkuju od svojih muškaraca!

Saveta za bolji seks nikada nije dosta. Svako znanje koje će doprineti ispunjenju seksualnih fantazija uvek je dobrodošlo. Evo šta žene potajno žele od svojih partnera

  • 35

Svaki muškarac želi potvrdu svoje seksualne moći i potvrdu da se dobro pokazao u krevetu. Otkrivamo vam kojih pet stvari u krevetu želi svaka žena, a dovešće je do tačke "ključanja".

Ovo je jedan mali trik koji će vam pomoći da doživite orgazam kakav ne možete ni da zamislite!

Saveta za bolji seks nikada nije dosta. Svako znanje koje će doprineti ispunjenju seksualnih fantazija uvek je dobrodošlo, piše "B92".

Evo šta žene potajno žele od svojih partnera!

1. Da je podigne

Mnogim ženama se sviđa ideja da ih muškarac "zgrabi" i podigne i prisloni uza zid. Preuzimanje kontrole uz strastvene poljupce pokazaće joj kako je neodoljiva. I sama pomisao na takav scenario može biti uzbuđujuća.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

2. Da bude pomalo grub

Neke žene kažu kako su iznenađene koliko muškaraca u seksu ne želi da pokaže "grubost". Pri tom mislimo na zavodljivu i seksi drskost, doziranu "grubost" koja će je dovesti do tačke ključanja.

3. Da je veže

Neke žene vole igru dominacije. Malo vezivanje svilenim šalovima je seksi scenario u kojem je ona bespomoćna i prepuštena njemu.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia


4. Da je polagano skine

Strastveno "skidanje" odeće je svakako poželjno, ali polagano skidanje, lagano potpirivanje vatrice, uživanje u svakom delu njenog tela, za većinu žena, može biti i te kako uzbudljivo.

5. Da inicira seks u javnosti

Ne žele naravno da naprave neki prekršaj, ali nenadano zaustavljanje lifta i seks na brzaka nije neizvodljivo. S dolaskom toplijih dana pruža se i više mogućnosti, ali i traži dodatni oprez za ovu seksi avanturu.

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mia

    17. april 2015 | 22:39

    Sve je tacno. To hocemo

  • The〰Spatula

    17. april 2015 | 22:06

    Sto da je vezujem kad je lepse uz njene ruke... :))

  • ▶zeMunKa◀

    18. april 2015 | 00:08

    Kaže baba Milojka (80god), "Kuku dijete, ja kad sam se udala, ja mislila da će me onaj moj pričvrljiti uz' zid, i bacati iz ćoška u ćoše... kad ono...završi pos'o za dva minuta i izvrte se da spava"... :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA