Sedam signala da taj momak samo hoće da vas iskoristi!

Da vam srce ne bi jednog dana bilo slomljeno, naučite da prepoznate znakove koji govore da mladić s kojim ste počeli da izlazite baš i nije materijal za dečka s kojim ćete biti u dugoj i srećnoj vezi

  • 5

Zaljubili ste se u novog dečka? Svaki put kada pomislite na njega, vas prođu žmarci, a kad ga vidite, ne možete da zaustavite leptiriće u stomaku? Ali, s njim je uvek sve nekako toplo-hladno?

Evo kako da znate da li on hoće s vama nešto ozbiljno ili je samo “igrač”, koji ubija vreme dok ne naleti neki novi trofej vredan osvajanja.

Kad vam treba, njega nema

On nikada nema vremena za vas, a pravi je genije da smisli kreativne izgovore zašto se opet nećete videti. Njemu treba prostor da bi mogao da osvaja i druge devojke. Od vas mu treba samo jedno – seks.

Ne znate nijednog njegovog drugara

Možda ste jednom zajedno slučajno naleteli na nekog njegovog prijatelja, ali on se nije potrudio da vas upozna i zbliži? Vaš dečko jednostavno ne želi da budete deo njegovog života, a i plaši se da bi nekome iz njegovog društva pred vama to moglo da izleti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Poludi kada mu dođete u goste nenajavljeni

Bilo da ste rešili da ga iznenadite na poslu, bilo da ste pokušali da mu banete u stan, on vam je napravio scenu. Da, možda je imao sreće da ste ga tom prilikom zatekli samog, ali niko vam ne garantuje da ga sledećeg puta nećete uvatiti na delu.


Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Dok je s vama, uvek komunicira i sa drugima

On uvek ima da pošalje barem još jedan poslovni mejl, da odgovori na SMS nekom rođaku ili da četuje o nečemu važnom sa svojim ortakom. Uvek je to, prema njegovim rečima, komunikacija s nekim muškarcem. Da vi slučajno ne biste pomislili da je u pitanju druga žena. A jeste.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Njegov telefon je enigma

Kad je s vama, mobilni mu je uglavnom utišan. Ako se desi da zazvoni, on ga ili isključi ili trči u drugu sobu da se javi. Ako ga zamolite da se poslužite njegovim mobilnim jer ste ostali bez kredita, zamoliće vas da sačekate (kako bi posklanjao sve inkriminišuće fotke, poruke i listu poziva).

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Flertuje s kim stigne

Gde god da se nalazite, on primećuje i druge žene. Vrlo je ljubazan s konobaricom, a smeška se i svakoj zgodnoj devojci koja prođe pored vas. Imate jasan osećaj da mu vi niste dovoljni. I u pravu ste.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nikad nećete upoznati njegovu porodicu

Svaka veza prolazi kroz različite stadijume. Jedna od neizbežnih stavki je upoznavanje s roditeljima. Ali, ako on uporno smišlja izgovore zašto njegovi nemaju vremena da se vide s vama, to je jasan signal da vam nije mesto u njegovom životu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA