Evo zašto je super imati frajera koji je niži od vas!

U našem društvu još uvek vlada stereotip da dečko mora da bude viši od devojke, ali zapravo je bolje za vas da je niži. Evo i zašto

  • 23

Gotovo da ne postoji devojka, koja u osnovnoj školi nije zamišljala pored sebe visokog, crnog dečka s plavim očima, ali kad budete pročitali ovaj tekst daćete šansu i momcima koji su niži od vas.

Nikada vas neće zaboleti vrat nakon ljubljenja!

Sa dečkom koji je niži od vas ljubljenje je bolje, kontakt očima snažniji, razgovor jednostavniji. Nikada više vam neće prisesti poljubac zbog bolova u vratu.

Čak i na malim štiklama ćete se osećati kao super model

Volite ga, ali volite da nosite i strmoglavo visoke potpetice i osećaj koji one izazivaju u vama dok ih nosite. Možda će vam biti neprijatno da stojite pored njega na visokim potpeticama, ali će zato i najniže štikle učiniti da se osećate elegantno i sjajno.

Foto: Camilla Elphick/Amy Parton Foto: Camilla Elphick/Amy Parton

Nikada neće iskoristiti vašu glavu da odmori ruku

Ovo je prilično dosadna pojava, koju često upražnjavaju visoki muškarci stavljajući lakat na vašu glavu da je odmore, gledajući dole i izgovarajući: "Hej, kakvo je vreme tamo dole?" E, pa vaš niži muškarac vam to nikada neće uraditi.

Izgledaćete sjajno u njegovoj odeći

Ove godine su u trendu farmerke koje izgledaju kao da ste ih pozajmili od svog dečka, pa ako ih pozajmite od svog nižeg dečka, izgledaćete fantastično i moderno bez mnogo napora.

Foto-ilustracija: Foter.com / stilettobootlover_83 Foto-ilustracija: Foter.com / stilettobootlover_83


Ne morate da žrtvujete vrh njegove glave prilikom postavljanja zajedničkog selfija na Instagram

Zato što parovi koji se slikaju zajedno, ostaju zajedno.

U krevetu će vam uvek biti udobno

Seks je sjajan i maženje je divno, ali nema ničeg lepšeg od toga kada imate prostran krevet za spavanje. Sa niskim momkom nema rizika da ćete se sudarati u krevetu i rizikovati nastanak podočnjaka zbog neprospavane noći, jer niste mogli da nađete nijedan udoban položaj.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    27. april 2015 | 13:22

    I zaboravili ste jos napisati: "Mozete mu pitu sa glave jesti." Lupetanje cisto. -.- Nista dok te ne zgrabi, uzme u naručje, a da ne razmisljas hoces li ga prevrnuti.. -.- Zivjeli visoki momci! <3 :)

  • Ivana

    27. april 2015 | 13:16

    Neka hvala...ali ne zelim nizeg od sebe...

  • Maksuzija

    27. april 2015 | 14:16

    Niži frajer...... Izvinite, ali ne želim dete da me šeta, već MUŠKARAC!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA