One uopšte nisu srećne, a dožive orgazam 300 puta dnevno!

Možda vam mogućnost da doživite 300 orgazama dnevno zvuči uzbudljivo, ali kad pročitate ovaj tekst, videćete da je to pravo prokletstvo

  • 12

Naime, radi se o osobama koje imaju poremećaj spontanog orgazma, bez seksualnog nadražaja, a to im se dešava i na javnim mestima, pred decom, na sastancima... Zamislite koliko neprijatnosti doživljavaju ove žene.

11 tajni koje bi trebalo da podelimo s ginekologom

Fenomen spontanog orgazma nije dovoljno ispitan, ali pretpostavlja se da je reč o neurološkom poremećaju. Jedan od razloga zašto se o ovom fenomenu tako malo zna, jeste i to što žene koje pate od ovog poremećaja nerado govore o tome šta im se dešava.

- Spontani orgazam je ona vrsta orgazma koja nije izazvana seksualnim nadražajima, požudom i fantazijama. Javlja se spontano, bez konkretnog razloga, u situacijama i na mestima koja nisu za to pogodna - kaže seksolog, dr Gordan Popović, a piše 24sata.rs.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Postoje žene koje tvrde da su doživele i do 300 orgazama dnevno i kažu da je uzbuđenje trajalo i po nekoliko nedelja bez prestanka.

- Priznaćete da je to užasno iscrpljujuće! Društveni i privatni život takvih osoba biva drastično ugrožen. Treba napomenuti da se ovaj poremećaj ne sme poistovetiti sa nimfomanijom jer nije libido taj koji je odgovoran, već mozak šalje pogrešne signale genitalijama. U takvom prisilnom zadovoljavanju apsolutno nema nikakvog seksualnog zadovoljstva. Najčešće te žene postaju frustrirane i postiđene, pa i sa teškim psihičkim poremećajima - objašnjava Popović.

Dr Popović je u svojoj dugogodišnjoj praksi imao priliku da se samo par puta sretne s ovim poremećajem.


(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs / J.Mirković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    22. maj 2015 | 13:47

    Moja supruga nije toliko dozivela za 10 godina braka.

  • U- - Je

    22. maj 2015 | 19:26

    Legija pije vijagru!:)

  • Dr. za rock and roll

    22. maj 2015 | 16:11

    Blago njima. Ljudi se kljukaju kokainom i extasima da to dozive pa placaju to kad ih prodje ocajem i paranojom, a one mogu besplatno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA