MIŠIĆAVI MUŠKARCI SU PROŠLOST: Saznajte šta je sada u modi

Izgleda da sve manje i manje žena pada na mišićava muška tela. Da li je u pitanju zasićenje ili novi, prolazni trend? Šta vi mislite?

  • 12

Ako redovno idete u teretanu i izgledate kao kopija Arnolda Švarcenegera u najboljim danima, neće vam se svideti nova (stara) pravila o idealnoj građi muškaraca.

Umesto kamenih trbušnjaka i čeličnih bicepsa, u Americi je među ženama sve popularniji "tata izgled" (dadbody), odnosno građa kakvu su nekada imali njihovi očevi!

Ako se pitate kako izgleda takav muškarac, dovoljno je da potražite slike Šona Konerija iz mlađih dana. On je atletski građen, u dobroj je formi, bavi se sportom, ali bez betonskog stomaka i ogromnih mišića. Na listi "dadbody" su se među ženama u Americi našli i glumci Leonardo Di Kaprio i Džad Lou.

Istraživanja u SAD su pokazala da je izgled izvajanog pastuva prošlost. Ženama najviše prija muškarac koji ponekad ode u teretanu, ali i vikendom pije pivo.

- Za razliku od izvajanog muškarca, oni koji imaju “dadbody” deluju prirodnije, a zato i privlačnije - poručuje američka studentkinja psihologije Makenzi Pirson, koja je učestvovala u istraživanju na ovu temu.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glasno i jasno

    24. maj 2015 | 16:51

    Ma kakav Tata body I Arnold body, pareeeee dajte im pareeee

  • AUUUUU

    24. maj 2015 | 19:01

    Samo whey bajo moj.

  • Dr. za rock and roll

    24. maj 2015 | 17:41

    Ostareli bogatasi ili oni sa stomacima ko dnevna soba sto nemogu da se dohvate nakon nuzde i obrisu. Oni ovo propagiraju, kompleksasi . Ne hvala, nista bez zdravog i oblikovanog tela-- u zdravom telu zdrav duh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA