Četiri jaka razloga da vi prve startujete momka koji vam se sviđa!

Mnoge devojke kukaju kako im retko kada neki momak priđe, a i kad se to desi, najčešće je u pitanju neko za koga nisu zainteresovane. Međutim, od čekanja da udvarač načini prvi korak nema mnogo vajde. Uzmite stvar u svoje ruke, a evo i zašto

  • 0

Ukoliko smatrate da prvi korak treba uvek da preduzme muškarac, grešite! Ako je mogla Kim Kardašijan, možete i vi! Pre nekoliko starleta je priznala da je ona bila ta koja je startovala Kanjea.

Zašto se žene u vezama goje?

- Mislim da je to bilo šest meseci nakon što sam se razvela od Krisa. Rekla sam sebi “Zašto da ne? Što uopšte da čekam?”. Tada sam ga pozvala i rekla da sam ponovo slobodna, a on me je pozvao na svoju modnu reviju. Ostalo je, kao što znate, istorija - otkrila je.

Upravo zato, razmislite i vi o svim prednostima preduzimanja prvog koraka.

Bićete drugačija od drugih

Mnogi muškarci ističu da im nimalo ne smeta kada im žena priđe prva. Zašto? Tako mogu brzo da dobiju pozitivan utisak o njoj, a to je da je samouverena, spontana, hrabra, direktna i razmišlja van okvira.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nećete gubiti vreme

U zavisnosti od njegovog odgovora, biće vam jasno postoji li tu šansa za nešto ili ne. Time ćete izbeći nedelje ili mesece “slučajnih” susreta, špijuniranja njegovog profila i razmišljanja o tome hoće ili se neće tu nešto dogoditi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Samopouzdanje će vam porasti

Ovakvi izazovi mogu da se pokažu kao odlično iskustvo iz kojeg možete mnogo da naučite o sebi. Mnoge žene su, nakon ovakvog jednog poteza, otkrile da im je ljubavno samopouzdanje pomoglo i u ostalim sferama života, da postanu odvažnije, kao na primer na poslovnom planu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nemate šta da izgubite

Kako kaže stara poslovica: bolje je kajati se zbog stvari koje se jesu dogodile, nego za onima koje nisu. Barem ste probali!

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA