MATEMATIKA ZNA NAJBOLJE: Evo kad ćete upoznati čoveka svog života!

Ukoliko se nervirate zbog toga što još uvek niste pronašle idealnog muškarca, bez brige, naučnici kažu da za tako nešto treba vremena

  • 12

Sve žene sa nestrpljenjem isčekuju svog pravog princa na belom konju. Prema jednom istraživanju, naučnici su utvrdili da na pravog muškarca nailazite nakon što poljubite petanestog pogrešnog frajera.

Razlog zbog kojeg još uvek niste pronašli pravog muškarc je taj što niste prošli još nekoliko ključnih faktora - seks sa sedam različitih frajera od kojih su četiri seksa bila za jednu noć, dva onlajn sastanka, varanje nekoga i da neko vara vas, i četiri mnogo loših veza.

Evo zašto je muškarcima važnija vaša pamet nego vaše sise!

I naravno, iza sebe morateimati vezu u kojoj ste bili jako zaljubljeni, a momak vam je slomio srce.

Ukoliko se nervirate zbog toga što još uvek niste pronašle idealnog muškarca, bez brige, naučnici kažu da za tako nešto treba vremena.

Budete li se previše opterećivali oko toga, stvaraćete sebi pritisak i donosićete pogrešne odluke. Zato opustite se i čekajte onog pravog.

(Telegraf.rs/ Izvor:mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sans

    26. maj 2015 | 07:40

    Imala sam vezu,bila zaljubljena do usiju,samo je tren bio dovoljan da prekinemo,otisao je a ja sam ga i dalje volela.U inat njemu krenem da izlazim sa drugim momkom samo da bi ga pravila ljubomornim,u cemu sam i uspela zaljubim se u tog sto sam izlazila i posle 2 meseca zabavljanja ja se udam za njega i ekstra nam je bilo,i jos uvek je i nadam se da ce tako biti do kraja zivota.....imamo 2 sina i u braju smo 11.godina. pozzz i svima zelim sve najbolje.p.s. onaj prvi je dosao posle nekog vremena da me pita da se pomirimo samo sam mu rekla uz osmeh ....Super sto si svratio imam nesto da ti kazem......udajem se za mesec dana:-) a on kao ukopan stao i kaze:a ja dosao da te pitam da se pomirimo:-( Nikad se nebi pomirila jer to vise nebi bilo to tako da je zakasnio.pozz svima

  • Boki

    26. maj 2015 | 12:09

    Svasta se pise, ali od ove teorije vecu glupost nisam procitao...

  • Zla devojčica

    26. maj 2015 | 07:54

    Meni je svaki slomio srce. Izem ti naivnost. Ali ne, to nisu ključni faktori, to su budalaštine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA