Ovo je razlog što ne uspevate da doživite orgazam!

Žene joj često postavljaju pitanja i o orgazmu. Čak 12 posto žena do 28 godina nikad nisu doživele orgazam ili nisu sigurne jesu li ga ikad doživele

  • 6

Emili Nagoski, autor knjige "Come As You Are", objašnjava koji su glavni razlozi zbog čega žene teško mogu da dožive orgazam i kako da to unaprede.

- Ne postoji ništa za šta me ljudi nisu pitali. Zabrinuti su oko oblika svog tela, oblika grudi, oblika stidnih usana, sala na telu, to je jako veliki problem, kritikovanje sopstvenog tela verovatno je najveća prepreka punom seksualnom zadovoljstvu kod žena - kaže Nagoski.

Ona nikad nije doživela orgazam, sve dok nije probala OVO!

Žene joj često postavljaju pitanja i o orgazmu. Čak 12 posto žena do 28 godina nikad nisu doživele orgazam ili nisu sigurne jesu li ga ikad doživele.

Kaže da sve stvari kojima nas uče o seksu, o tome kako treba izgledati, kakav je osećaj, pogrešan je. Moramo se potruditi da naša deca dobiju prave informacije.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Kad objašnjavamo deci šta je seksualnost, nije toliko bitno šta im govorimo, koliko je bitno da smo smireni i da se dobro osećmo, tako da oni osete da je seks nešto u čemu se uživa, a ne nešto čega se treba sramiti ili bojati - dodaje Nagoski.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala

    28. maj 2015 | 11:14

    Ja sa bivsim partnerima nisam uvek dozivljavala orgazam,a sa suprugom uvek!Od prvog puta sa njim i uvek za 6 godina koliko smo zajedno bez problema dozivim orgazam!

  • Goran

    28. maj 2015 | 12:45

    U tome i jeste stvar, jer pred suprugom se ne pretvaras i tu si ono sto jesi a pred drugim zelis savrsenstvo i tu je problem, jer niko nije savrsen. Sto bi rekao moj drugar ' i zene prde '

  • Srle

    28. maj 2015 | 12:29

    Il je GLUPA ili nije nasla PRAVOG.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA