Evo kako da na Fejsu provalite da li ta cica ima ili nema dečka!

Ako tražite devojku, sigurno u potrazi koristite kao saveznike Fejsbuk, Tviter, Instagram i druge društvene mreže. Ali, kako u moru svih tih lepotica prepoznati onu koja je slobodna?

  • 2

Ukoliko niste sigurni da li je dama koja vam se dopada singl ili ima muža, verenika ili dečka, najbolje će biti da zavirite u njen Fejsbuk profil. Ako je verovati stručnjacima žene bez partnera više se eksponiraju na društvenim mrežama.

Rezultati istraživanja australijskih profesora pokazali su da devojke koje nemaju partnera na netu otkrivaju više podataka o sebi i svojoj ličnosti u odnosu na žene koje imaju nekoga u svom životu.

Pa tako, njihovi virtuelni prijatelji i pratioci mogu da saznaju mnogo stvari o njima, od toga šta u svakom trenutku rade, gde piju kafu, gde idu u provod, preko toga koje knjige i filmove vole i šta jedu, pa sve do adrese na kojoj žive.

Socijalni psiholozi sa Čarls Start univerziteta proučavali su profile 457 ženskih osoba na Fejsbuku i upoređivali ih sa testovima koje su im prethodno dali da popune.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Istraživanje je na kraju pokazalo da su usamljene žene aktivnije na društvenim mrežama, ali i da iznose više podataka u javnost.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Zanimljivo je da žene bez partnera nisu zadovoljne tom činjenicom da dosta vremena provode na društvenim mrežama. Radije bi bile u vašem zagrljaju.


(Telegraf.rs / Times od India)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Popularni Barba

    27. maj 2015 | 23:03

    Ja znam jedan jednostavniji nacin SAMO JU PITAS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA