E ovako se pravilno barata njenim klitorisom!

Njegov oblik i veličina se mogu razlikovati, ali svaka žena ga ima i nijedna neće ostati ravnodušna ako mu ukažete malo pažnje

  • 12

Klitoris je mali organ koji liči na pupoljak, smešten tik iznad ulaza u vaginu, na vrhu unutrašnjih usana i, u neku ruku, sličan je penisu - prepun je nervnih završetaka, a kad je žena uzbuđena i on kao da malo poraste.

Znate li čemu uopšte služi taj KLITORIS?

Većina žena teško će postići orgazam bez stimulacije ovog dela njenog međunožja, jer penetracija sama po sebi za to najčešće nije dovoljna.

Za žene je seksualna stimulacija u velikoj meri pitanje cerebralne aktivnosti, što znači da požuda kreće iz mozga.

Čak i ako u vezi još niste stigli do "prljavih" razgovora, malo šaputanja između poljubaca o tome šta planirate da joj radite nikad nije na odmet. Što je više uzbudite pre nego što odeća počne da pada, to će njen klitoris biti spremniji za igru.

Kad to rešite, dolazi trenutak za manuelnu stimulaciju.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Vaši prsti su vaše najbolje oružje (ili skoro najbolje, ali o jeziku malo kasnije). Ipak, nijedan dobar ljubavnim nikad se neće "ustremiti" pravo na klitoris.


Krenite od unutrašnje strane njenih butina, penjite se naviše, milujte područje sa obe strane klitorisa, nežno i pažljivo. Mnogim ženama je direktan pritisak na klitoris neprijatan.

Pravo rešenje su pažljivi, kružni dodiri u toj zoni. Pošto je cela ta regija protkana nervnim završecima, po njenim reakcijama znaćete da li ste na pravom putu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Većini žena za stimulaciju klitorisa dovoljni su nežni dodiri, a ukoliko poželi više, neće odoleti da vam to i ne kaže, tako da, ako se bavite klitorisom - dobijate kako god okrenete.

Ako niste baš najsigurniji kako treba sa klitorisom ili još ne poznajete dobro svoju partnerku, upotrebite lubrikant. On će "omekšati" vaše dodire i omogućiti da vaši prsti klize po njemu što će je zagarantovano dovesti do vrhunca.

Ako ste raspoloženi za oralni seks, to je za njen klitoris još bolja opcija. Stimulacija klitorisa usnama i jezikom obično je prečica do orgazma od kojeg ženama klecaju kolena. Najbolje je da po klitorisu jezikom "iscrtavate" male krugove, uzbudljivo je i nežno sisanje, a sa ostalim pokretima pazite da ne preterate.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posle svega navedenog i vaš penis može da se uključi u igru. Pokušajte da njime klizite preko klitorisa dok vaša partnerka leži sa skupljenim nogama, a vi ste u položaju u kojem vam se karlice dodiruju. Pomeranje napred-nazad u tom položaju omogućava direktan kontakt penisa i njenih stidnih usana, ali i klitorisa. Tako ćete oboje uživati.

(Telegraf.rs / Moj Portal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IVANA

    2. avgust 2015 | 22:13

    Svaka zena razlicito reaguje....ja recimo ne volim toliko kruzne pokrete jezikom u toku oralnog...vec pokret gore-dole jezikom,ili odozdo na gore...jos i ako predje preko rupice uhhh....Prste volim da se ukljuce ali tek kad postanem jako zagrejana i blizu orgazma,tad da budu u kombinaciji sa jezikom.....Dosta mi je sve razlicito od ovog teksta zato je bitno da muskarci ne rade po šablonu,jel ne voli svaka devojka isto....

  • fap_masina

    2. avgust 2015 | 22:47

    Evo licno u mom slucaju, dok je oralno zadovoljavam uvek pratim njene pokrete i uzdisaje i pri tom se prilagodjavam

  • Moje ime

    3. avgust 2015 | 01:27

    Ono kad ti je jezik u ulozi Indijana Dzonsa... pa provalis kako se otkljucava kejv... pa ma'nes bicem i zategnes sesir. Neprocenjivo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA