DŽABA VAM ISKUSTVO: Nema dobrog SEKSA bez ovih 5 pravila

Seks je verovatno omiljena aktivnost većine ljudi, a ipak ima toliko malo uputstava šta treba da radimo da bismo najviše uživali

  • 7

Saveta za najbolji seks ima i previše, toliko da ih možete iščitavati danima i stalno iznova otkrivati nešto novo. Međutim, kad se svi oni malo bolje sagledaju čini se da se, zarad ekstravagancije i eksperimentisanja, zanemaruju najprostije osnove dobrog seksa.

 

Ovo je pet pravila koje nikada ne bi trebalo da zaboravite, bez obzira na to kolikim seksualnim iskustvom se razmećete.

 

Prvi seks

 

Prvi seks s novim partnerom nikad nije i neće biti najbolji seks, osim ako se ne nađete u krevetu sa Bogom seksa neke orjentalne mitologije. Strah, nervoza i napetost su prisutni kod oba partnera i potpuno je normalno da ne možete maksimalno da se opustite.

 

Predigra

 

Ovo je, ipak, najvažnija stvar seksa i nemojte ni slučajno pomisliti da nije tako. Predigra uvek mora da postoji, a trebalo bi i da bude spora i duga. Razlog - istraživanjem partnerovog tela obezbeđujete veliko zadovoljstvo (čitaj sjajan seks) kada usledi penetracija.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Neprijatnosti

 

Seks je smešan i što pre to usvojite, pre ćete postati osoba koja uživa u seksu. Tokom odnosa pravite čudne izraze lica, ispuštate nemoguće zvuke i krike, glas vam se menja, a nekada vam se čak događaju i male nezgode poput ispuštanja gasova. Dakle, ako partner prasne u smeh usred seksa, nemojte se ljutiti.

 

20 činjenica o seksu od kojih će vam se zavrteti u glavi

 

Zornjak

 

Muškarci se prirodno bude za blagom erekcijom i zato je jutro doba dana kada vas nijedan neće odbiti. Ono što je još važno da znate jeste da popularni zornjak odlično razbuđuje, a dokazano je i da leči mamurluk i to bolje od bilo čega što možete smućkati, popiti ili pojesti.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Jezik

 

Da, bez njega nema oralnog seksa, ali ovde ne mislimo na njegovu praktičnu primenu. Seks ima svoj jezik, a on u osnovi podrazumeva da svoje seksualne fantazije formulišete tako da vam ih partner pruži i da te reči, istovremeno, izazovu uzbuđenje kod njega. Izgovorite ono što želite i sanjate, inače to nikada nećete probati.

 

(Telegraf.rs / Metro-portal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    27. avgust 2015 | 22:46

    Nikad mi nisu bile smesne njegove face u toku sexa......niti uzdasi...glasovi.....a ni moj ,,zvuk,, koj se ponekad desi...nikad mi nije bilo neprijatno zbog toga......Ja u sexy bas uzivam...:-))))

  • Coe

    29. avgust 2015 | 13:43

    "Zornjak" hahah

  • Ivana

    30. avgust 2015 | 18:53

    123@pa ti nemoj da citaš moje komentare pa te nece smarati...:-) Prosto i jednostavno.....Ko te tera da ih čitaš!......:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA