7 saveta za nezaboravnu masturbaciju pod tušem! (VIDEO)

Posle napornog dana najbolje će vas opustiti topla kupka. Naročito, ako čitavu stvar začinite s malo akcije

  • 9

Kad se tuširate ili kupate, situacija je već je vrela, vi ste goli - uslovi su idealni za malo akcije. Ubrzan tempo kojim se u današnje vreme živi ostavlja vam malo vremena "za sebe" pa je važno da iskoristite svaki slobodan trenutak za uživanje. Tuširanje je nešto što radite svakodnevno, pa zašto to vreme ne biste iskoristili za malo akcije?

Evo nekih dobrih saveta za masturbaciju u kadi.

Igrajte se s temperaturom

Neka voda bude vrlo topla, a vi se naslonite prednjom stranom tela uz hladan zid, istovremeno se dodirujući. Pustite da vaš klitoris reaguje na senzaciju hladnog zida i tople vode - vaši receptori će poludeti.

Zanjišite kukove

Sedite i naslonite se leđima uz kadu. Ruku podmažite lubrikantom po izboru, a smete čak i da preterate - ovde ne morate da se bojite da ćete napraviti haos. Pritisnite svih pet prstiju po dužini stidnih usana i pomerajte gore-dole. Zatim svoju ruku pritisnite kukovima - to će vam omogućiti bolju kontrolu nad brzinom kojom se samozadovoljavate.

Printskrin: YouTube/Football TV Printskrin: YouTube/Football TV

Investirajte u "zidni" dildo

Ovo zapravo i nije tako čudna stvar kao što vam možda zvuči. Ova je igračka predviđena za uživanje prilikom tuširanja. Sa zadnje strane ima deo koji se na principu vakuuma može učvrstiti za pločice ili zid kade. Sami možete namestiti ugao i visinu koji vam najbolje odgovaraju, kao i, naravno, ritam i dubinu koji su vam najprijatniji.

Vodootporni vibrator

Svoj boravak u kadi dodatno začinite vodootpornim vibratorom. Na taj način ne morate ništa da radite - lezite u toplu vodu i dopustite da vaša igračka odradi svoje. Na vama je samo da uživate.

Zaposlite palac

Namažite palac lubrikantom i zaposlite ga, dok vam voda draži bradavice i klitoris. Ova plitka penetracija vrlo je prijatna i možda je baš ono što je vašem telu potrebno da biste doživeli vrhunac.


Zadovoljite se mlazom vode

U kadi možete da iskoristite i snagu vode. Mlaz iz tuša usmerite ka sebi, uz odgovarajuću temperaturu, to može da vas dovede do veoma snažnog orgazma. Igrajte se jačinom mlaza i nađite tačku čija vas stimulacija najviše uzbuđuje. Ovom osećaju dodajte i neku seksi maštariju i sačekajte da kombinacija odradi svoje.

Pročitajte seksi priču

Da biste se oraspoložili, pre ulaska u kadu ili tokom odmaranja u toploj kupki pročitajte neku seksi priču. Pustite mašti na volju i zadovoljite se prstima.

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fantom

    29. septembar 2015 | 00:32

    Ово нек жене коментаришу

  • plavi safir

    29. septembar 2015 | 00:59

    Ja svaki dan to radim i oslobadjam se stresa. :) Preporučujem svima. PoZz :*

  • plavi safir

    29. septembar 2015 | 03:26

    Ja svaki dan. :) Oslobađa od stresa. Preporučujem. ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA