Da li je to PRELJUBA ili samo nedužan FLERT?

Svako ko je bio u dugoj vezi, zna kako je slatko pomalo koketirati s nekim drugim, čisto da se oseti ponovo da moć nad suprotnim polom. No, lako znati da li je bezazleni flert prešao granicu?

  • 6

Zamislite da s druge strane kafića vidite svog dečka kako se smeši i zasmejava druge žene ili da ugledate svoju dragu koja očijuka s nekim nabildovanim momkom. Osetićete trunku ljubomore, ali brzo ćete da zaboravite na to.

Ljubomorne ste što vaši muškarci snimaju druge žene? Ne bi trebalo, a evo i zašto

VOLITE DA FLERTUJETE? Evo šta nikako ne smete da radite

Uostalom, to je samo bezazleni flert i nema razloga za brigu. Svi to rade. Pa i vi ponekad, je li tako? Stručnjaci za veze smatraju da koketiranje ne predstavlja čin nevere, ali postoji granica koja se ne sme preći.

Flert neki izjednačavaju s prevarom, jer oba čina bude slične emocije. Normalno je da se muškarac ili žena osećaju zabrinuto ili ljubomorno kada partner svoju pažnju daje drugoj osobi, naročito kada taj flert aludira na seksualnu privlačnost.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Međutim, svi stručnjaci na temu ljubavi i seksualnosti, slažu se da bezazleni flert, onaj koji služi samo za razonodu, nije čin preljube. Štaviše, takav nedužan flert s trećom osobom može pomoći da se rasplamsaju strasti u ljubavnoj vezi. Ipak, u nekim slučajevima može da nanese ogromnu štetu.

Ako muškarac ili žena flertuju samo s jednom istom osobom, to već može da vodi ka tome da su zainteresovani jedno za drugo u romantičnom smislu. Zato ovakav flert zaista predstavlja pretnju vezi.


Takođe, ako flert uključuje razgovore sa seksualnom konotacijom i neprimerene dodire, možete biti sigurni da ste prešli granicu i da ste na granici vernosti i nevere.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Zadovoljna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paola

    23. oktobar 2015 | 13:27

    Kao sto rece Keri u filmu Srks i grad Zverki " drugima da dajes varnice i vickastost, a meni da dolazis smoren, ne moze"..pouka:moze moj decko da ima zelju da se dopada to je ok, ali ima da se trudi i meni dalje da se dopade, ne samo slucajnim prolaznicama...sto bi ja rekla ako ces svuda da budes putujuci cirkus, onda ces i kuci da budes animator

  • Xxxxx

    23. oktobar 2015 | 08:39

    Gde ima dima ima i vatre.

  • Lik

    23. oktobar 2015 | 09:33

    Stručnjaci za temu ljubavi? Ej stručnjaci za temu ljubavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA