MAYBE BABY: Tri seks poze u kojima ćete najlakše napraviti bebu

Kao što znate i sami, ukoliko želite da začnete dete, potrebno je da vođenje ljubavi tempirate prema plodnim danima u mesecu. Međutim, pojednako je važno biti upoznat i sa time u kojim se to pozama najbrže ostaje u drugom stanju

  • 2

Kada je misija pravljenja beba u pitanju, u narodu se veruje se da postoje seks poze koje mogu da učine čuda. Sa ovim se uglavnom slažu i stručnjaci koji smatraju da se u onim pozama koje omogućavaju spermatozoidima da što duže ostanu u vagini povećava šansa za nastanak željene trudnoće.

Najveći broj ljudi kune se u dobru staru misionarsku pozu i to ne bez razloga. Za početak, ona omogućava dublju penetraciju, što podrazumeva da će spermatozoidi biti lansirani na samom ulazu u matericu. Takođe, pošto je muškarac gore, nema teorije da će dragoceni sokovi tek tako da iscure napolje. Lekari preporučuju da se ispod karlice postavi jastuk, tako da kukovi što više budu izdignuti.

Još jedan od stilova vođenja ljubavi koji povećava verovatnoću da napravite bebu jeste takozvani kučeći stil. U poziciji u kojoj je žena na sve četiri, a muškarac prilazi od pozadi, spermatozoidi će završiti u predelu grlića materice.

Ukoliko vam se čini da vam je ova poza neudobna, pokušajte da je izvedete tako što ćete bočno ležati jedno uz drugo, u pozi poznatijoj kao kašika. Ono što je ključno jeste da ne smetnete s uma koliko je važno da nakon seksa nigde ne žurite, već da se opustite i uživate ležeči jedno uz drugo.

Poze koje se ne preporučuju su sve one koje uključuju stajanje, sedenje ili kada je žena gore. Sadržaj tada, najčešće, nema dovoljno vremena da se zadrži dovoljno dugo unutra. Ipak, ove poze ne treba shvatiti kao varijantu za bezbednu kontracepciju, jer čuda se ipak dešavaju.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA