Muškarci koji piju vino su BOGOVI seksa!

Ukoliko vam u poslednje vreme ne ide u krevetu, probajte sa magijom crnog vina

  • 3

Svi znamo da svakodnevni stres i loše navike mogu dovesti do problema sa erekcijom i seksualnom funkcionalnošću. To su uglavnom pušenje i preterano konzumiranje alkohola koji čudnovato obara seksualnu sposobnost, a  u isto vreme ohrabruje želju za seksom.

Bilo kako bilo, pored faktora koji prave probleme u važnom trenutku bliskosti, postoje plodovi prirode, koji će preokrenuti celokupni negativni proces.

Naime, nova studija, koju je objavio magazin "The American Journal of Clinical Nutrition", otkrila je da konzumiranje flavonoida dobro utiče na muške performanse u krevetu. Flavonoidi se nalaze u pojedinom voću, povrću, čajevima i, interesantno, crnom vinu.

Šta je zdravije, marihuana ili alkohol? Evo šta kaže nauka

NE MUČITE SE VIŠE U TERETANI: Čaša vina rešava sve vaše probleme!

Foto-ilustracija: Foter/96dpi Foto-ilustracija: Foter/96dpi

Konzumiranje plodova sa flavonoidima efikasno smanjuju rizik od erektilne disfunkcije, koja preti zdravom seksualnom životu.

Flavonoidi su grupa prirodnih jedinjena u biljkama, koje voću kao što je grožđe daju bogatu boju i dobra antitoksidanska i protivupalna svojstva. Flavonoid antocijanin pozitivno utiče na krvotok, koji igra najvažniju ulogu u erekciji.


Iza studije stoji nutricionista Edin Kasidi sa britanskog Univerziteta "Ist Anglia". Izvor podataka je istraživanje ponašanja više od 25.000 muškaraca tokom 10 godina.

Većina ispitanih koji su konzumirali prirodne izvore flavonoida smanjili su opasnost od problema s potencijom za 14 odsto.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Dobri izvori flavonoida su borovnice, trešnje, citrusno voće, ljute papričice, čaj, crveno vino, rotkvice, celer, peršun i majčina dušica.

(Telegraf.rs / Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA