Na sajtu za upoznavanje sam se PRERUŠIO U ŽENU! Šokirao sam se porukama koje su mi stigle (VIDEO)

Jedan momak kom je dojadilo to što mu nikako ne uspeva da putem portala “za usamljena srca” pronađe devojku, odlučio je da sazna kako to izgleda iz ugla suprotnog pola

  • 3

Britanac Saj Tomas ima 36 godina i već neko vreme nema devojku. Spreman je na sve da bi je pronašao, pa čak i da ode na sajtove za upoznavanje srodnih duša.

Dopisivala sam se sa MUŠKARČINAMA na SAJTU ZA UPOZNAVANJE. Uh, kakve sam sve PONUDE dobila! (FOTO)

Kako naći ljubav svog života na društvenim mrežama?

Ali, ni tamo nije imao sreće, jer nikako nije uspevao da dame koje mu se dopadaju ubedi da baš s njim izađu na ljubavni sastanak. Zato je odlučio da pokuša da bolje shvati nežniji pol i sagleda stvari iz ženskog ugla.

- Ja sam singl muškarac, frustriran bezuspešnim online dejtovanjem. Zanimalo me je da li bi bolje prošao da sam žena. Možda bih mogao da naučim neke tehnike muvanja od tipova koji će me startovati – ispričao je Saj u video posvećenom ovom socijalnom eksperimentu.

Printskrin: YouTube/What If? Printskrin: YouTube/What If?

Uz malu pomoć kostimografa i šminkera, ovaj komičar obukao je žensku odeću, stavio periku na glavu, našminkao se, a potom je tako sređen napravio nekoliko selfija za album na svom novom profilu na kom se predstavio kao Simona.

Za samo samo tri dana Simona je dobila preko 400 poruka raznih udvarača. U prvom momentu, Saj je bio oduševljen što je njegov ženski alter-ego uspeo da privuče toliku pažnju.


- Tri godine idem po ovim sajtovima i za sve to vreme nisam razmenio toliko poruka koliko mi je stiglo za ovih par dana. Pogledajte samo, inbox mi je pun!- bio je začuđen Saj.

Printskrin: YouTube/What If? Printskrin: YouTube/What If?

Međutim, kada je počeo da ih čita, ostao je u šoku! Shvatio je da je privukao gomile “pogrešnih” muškaraca koji su mu slali čudne i degutantne poruke.

- Jedan me je pitao da li volim Harija Potera, a kada sam mu odgovorio da sam fan, on mi je rekao da bi trebalo da otključam svoju tajnu odaju i pustim njegovog Bazliska unutra. Drugi mi je samo poslao “Da si veš mašina, strpao bih u tebe sav svoj prljav veš” - zgrožen je Tomas.

Printskrin: YouTube/What If? Printskrin: YouTube/What If?

Neki momci su mu nudili masažu, drugi otvoreno seks, treći su ga pitali “na šta vlaži”. Bilo je i onih koji su Simonu vređali zbog izgleda, govorili joj da izgleda kao kesa đubreta ili striptizeta. Dobijao je ponude za oralni seks, ali i da mu njuškaju stopala...

- Kad sam stigao do uleta “Da ti nisi možda cigareta? Pitam jer si toliko zapaljivo vrela da bih hteo da zabije tvoju guzu u moja usta”, smučilo mi se sve! Pa, takve poruke trebalo bi zakonom zabraniti! - zapanjen je Saj.

Ipak, nije sve tako crno. Ima tu i pristojnih muškaraca koji su pisali poruke tipa “Imaš predivne oči. Voleo bih da te upoznam”. Saju se to svidelo.

- Izgleda da sam vrlo popularan kao žena. Ali, šta sam naučio iz ovog iskustva? Da ovakve stvari nikada ne bih rekao nekome, čak ni u stanju najgoreg pijanstva u noćnom klubu. Najveći utisak na mene su ostavile one pristojne poruke i tako ću se ubuduće i sam ponašati dok tražim vezu preko interneta - zaključio je Saj Tomas na kraju eksperimenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    19. mart 2016 | 11:30

    Ето Ти сад,која разлика између мушкарца и жене.

  • Gane

    20. mart 2016 | 09:00

    Auu ala si ruzna :)

  • DraganSM

    30. jun 2017 | 11:09

    Imam prijatelja koji od kako se rastao pokusavao je putem poznatog sajta za upoznavanje pronadje zenu bar da se vide ili ozbiljnu vezu ili seks. nije mu uspevalo duze vreme,jave se poricaju i to je sve. Pozali se meni i pita gde gresi,sta da radi? Pitao sam ga sta je napisao na profilu a on stavio da je slobodan,obrazovan,kulturan,voli pozoriste,da ima lepu kucu i trazi ozbiljnu...rekao sam mu GRESKA! Promeni profil i napisi volim provod,muziku uzivo,vecere po restoranima,vozim auto i nikako ne spominji kucu jer zene odmah misle kaoliko tu ima da se usisava i pere prozora! Poslusao me i za tri meseca dobio 200 ponuda za susret! Istina,nebo je svedok!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA