Hvala ti što NISI SPAVAO SA MNOM i iskoristio me PIJANU! Poruka ove devojke oduševila je internet

Blogerka Kejsi Malins napisala je pismo zahvalnice svim svojim bivšim momcima koji je nisu iskoristili, a mogli su...

  • 4

Kada su muško-ženski odnosi u pitanju, često možete da čujete rečenicu: "Svi su isti". Jedna blogerka je srušila ovaj stereotip i pokazala da je sasvim drugačija, svoja i srećna. I zato je napisala pismo bivšim momcima.

Pet razloga zašto treba da izbegavate PIJANI SEKS

Odrekla sam se SEKSA na godinu dana! Evo šta sam naučila (FOTO)

Kejsi Malins je blogerka koja je odlučila da napravi sasvim novi potez. Naime, za razliku od žena koje uglavnom o muškarcima govore loše, ona je odlučila da uradi nešto potpuno suprotno. Time je mnoge iznenadila, ali i pokupila simpatije većine onih koji su pročitali njen tekst, objavljen na portalu Your Tango, prenosi Jutarnji list.

- Tada sam htela da te udarim, ali sada bih mogla da te poljubim - počela je Kejsi svoj tekst zbunjujućom rečenicom.

Foto-ilustracija: Veg-wallpapers.com Foto-ilustracija: Veg-wallpapers.com

- Toliko slušamo o muškarcima koji samo uzimaju, o muškarcima koji uzimaju ono što žele, od koga žele, kada žele. O muškarcima koji iskoriste ranjivu devojku, o muškarcima koji ne uzimaju u obzir da je devojka koja stoji ispred njih možda pijana ili emotivno slomljena da bi znala šta se zapravo događa, ili šta on uopšte namerava. Danas je najlakše da se na muškarce gleda kao na seksualne predatore, koji će da učine bilo šta da bi devojku odvukli u krevet.

Ali to nisu muškarci o kojima ja želim da govorim. Želim da govorim o muškarcima koji su me čvrsto držali u trenucima moje slabosti i brinuli se o meni umesto da me iskoriste. Kad pogledam svoj život unazad, shvatam u koliko sam se opasnih situacija dovela i koliko su puta stvari mogle da postanu gore da nije bilo tih dobrih muškaraca, onih koji su shvatili da je naše prijateljstvo ili njihov integritet važniji nego seks za jednu noć.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Bili su to momci u dvadesetim, kojima je, budimo realni, itekako teško da odbiju devojku koja ih moli za seks. Ali i danas se dobro sećam njihovih frustriranih izraza lica i borbe hormona sa zdravim razumom i poštovanjem.

Bio je tu Majk koji je odbio da mi uzme nevinost koliko god sam ga preklinjala na zadnjem sedištu njegovog "Forda".

Bio je tu Dejv koji me je, na samom kraju jedne "posebno pijane" žurke za Noć veštica, odveo do mog prevoza i potrudio se da me dobro paze kako im ne bih pobegla.

Bio je tu i Džeremi koji je rekao da mu se previše sviđam i da ne želi potencijalnu vezu uništi neobavezni seks.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Bio je tu i Džejson koji me je otpratio kući i spavao na podu da bi ujutro bio siguran da sam dobro.

I tu je i moj prvi i poslednji, Tobi, koji nije želeo da takne ni moje grudi sve dok nismo bili u braku.

Ovu listu mogla bih da nastavim i bez obzira na razne dripce s kojima sam se srela u životu.

Imala sam sreću da sam srela i neke vrlo dobre muškarce. Njihove vrline bile su gotovo nepodnošljive u trenucima kad sam ih molila da skinu odeću s mene, ali danas kad ih se setim, znam da ovaj svet nije potpuno "otišao u aut". Nekima od njih čak sam poželela i da pošaljem poruku, da im se zahvalim što nisu bili sebični kad nisam bila sva svoja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

I zato, svim muškarcima koji su odbili da spavaju sa mnom jer su znali da je to ispravno - hvala vam. Nadam se da ste svi vi završili s prezgodnim ženama koje se brinu za vas, jer to je puno bolje nego prosečan seks s pijanom devojkom na zadnjem sedištu automobila - dovršava Kejsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA