≫ 

Nemate redovan seks? Evo zašto je to OPASNO! (VIDEO)

Postoji mnogo usamljenih ljudi, koji nemaju redovne seksualne aktivnosti, ali oni se uglavnom bave svojim emotivnim statusom. To nije dobro, jer zanemarivanje činjenice da ste u nedostatku seksa može da dovede do ozbiljnih problema

  • 26

Stručnjaci u oblasti seksologije i medicine stalno opominju da redovan seks prilično smanjuje rizik od pojave nekih bolesti. Zbog toga je bitno da stalno stimulišete svoju seksualnu želju na različite načine. Zaštitite svoje zdravlje, sprečite različita oboljenja i istovremeno uživajte.

 

Evo koliko kalorija potrošite tokom seksa, a koliko kad radite vežbe (KALKULATOR)

 

Posle 200 ORGAZAMA izgledaćete 6 GODINA MLAĐE!

 

Opšte je poznato da redovan seks i aktivni seksualni život imaju brojne pozitivne uticaje na zdravlje. Ali jeste li znali da nedostatak seksa zapravo može da bude loš za vas?

 

Nepostojanje redovnog seksualnog života može da utiče na osobu i fizički, ali i psihički. Neke od nuspojava neredovnog seksa su smanjena kontrola mokraćne bešike, depresija i erektilna disfunkcija, piše Elite Daily, a prenosi Net.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Sudeći prema većini istraživanja na ovom području, osobe koje se seksaju dva do tri puta nedeljno mnogo doprinose svom psihofizičkom zdravlju, uključujući poboljšanje raspoloženja, sniženje krvnog pritiska, poboljšanje imuniteta, smanjenje stresa i poboljšanje odnosa u vezi. Glasni seks je najbolji za vaše zdravlje, iako postoji mogućnost da se komšije žale.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Ovo su samo neke od posledica neredovnog seksa.

 

Slabija aktivnost mozga

 

Naučnici su otkrili da redovan seks dovodi do boljih sposobnosti učenja i pamćenja.

 

Erektilna disfunkcija

 

Muškarci koji nemaju redovan seksualni život imaju dvostruko veću šansu da pate od problema sa erektilnom disfunkcijom, od onih koji seks imaju jednom nedeljno ili češće.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Negativan uticaj na samopuzdanje

 

Nedostatak seksa u vezi može znatno da snizi samopouzdanje, da stvori osećaj krivice i da smanji nivoi oksitocina i drugih hormona "povezanosti".

 

Osim ovoga, često se javlja i smanjena kontrola mokraćne bešike i pojava nekontrolisanog mokrenja.

 

Ovaj video sve objašnjava.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    12. maj 2016 | 16:57

    Cudi me da sam jos ziv nisam video p godinama

  • Lele

    13. maj 2016 | 00:26

    Još samo neki savet, s kim redovan sex? Sponzi na sve strane i dok ne izvadim keš nema skidanja gaćica.

  • Ja Ja Coco Jumbo Ja Ja Ja

    12. maj 2016 | 23:17

    Ја već duže od šest meseci nemam devojku i to se katastrofalno odrazilo pre svega na moje emotivno i duhovno stanje a potom i na psihičko stanje jer nakon raskida sa bivšom devojkom ne mogu da oporavim svoje emotivno stanje i apsolutno sam pao u depresiju ne samo zbog neredovnog sex-а nego kada nemate osobu koja vam uzvraća ljubav postajete emotivno ispražnjeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA