≫ 

Zašto nam se ne sviđaju ljudi koji se nama nabacuju?

Da, jeste najslađe zabranjeno voće, a posle toga onaj koji vas neće! Ono što verovatno niste znali je da za to postoje precizni razlozi. Jednom kad ih razumete biće vam jasno zašto ne volite "idealne prilike"

  • 8

U ovom veku se žene posebno žale na samoću, što i zvanično jeste jedan od najvećih ljubavnih problema. Međutim, mnoge od njih "beže" od iskrene ljubavi i pravog muškarca, jer su navikle ili na usamljenost ili na loše momke.

10 razloga zašto vi još uvek niste u ozbiljnoj vezi ili braku!

Ovo je PRAVI razlog što nemate devojku ili dečka, iako vam BAŠ ništa ne fali

Sigurno vam se bar jednom desilo da upadnete u vezu sa savršenim dečkom, koji dobro izgleda i ima još bolju ličnost, ali se sve završi i pre nego što je počelo.

Ono što je fascinantno je da je većini žena ova savršenost totalno neprivlačna.

Na prvi pogled se može reći da u tom slučaju treba da budu same ili da završe sa nekim lošim tipom. Ipak, reč je o nečemu mnogo složenijem.

Foto-ilustracija: Nevseoboi.com.ua Foto-ilustracija: Nevseoboi.com.ua

Dosadno vam je zato što je sve u redu sa njim

Kada upoznate "lika" koji se predivno ponaša prema vama, a istovremeno i dobro izleda, postoji šansa da vam prebrzo dosadi. Uhvatićete sebe kako se nervirate oko gluposti, kao što je njegovo grickanje noktiju ili mljackanje u snu. Što pre shavtite da nije problem u njemu, veće su vam šanse da spasete stvar. Najverovatnije ste se u prethodnim vezama previše nervirali, pa ste stvorili naviku da tako funkcionišete sa partnerom. Vreme je da to promenite i da se opustite.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Bežite, jer ste mu se svideli

Smuvao vas je frajer i sve je fantastično. Međutim, onog trenutka kad shvatite da je taj muškarac baš zainteresovan za vas i da postoji mogućnost da "zaglavite" sa njim, vi bežite glavom bez obzira. Ma koliko on bio idealan dečko, vaš strah od vezivanja preovlađuje. Ovo nije rešenje za ugodan život. U jednom trenutku bi bilo dobro da prebrodite svoj strah i da se upustite u romansu, jer zaslužujete da budete emotivno ispunjeni.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Interesantno vam je dok je novo

Ono što uvek može da bude prepreka za uspešnu vezu je vaš avanturistički duh. Tada u principu nije bitno da li se sviđate dobrom ili lošem momku, jer on u svakom slučaju "gubi". Vama je svaki dečko lep, dobar i interesantan dok je nov u vašem životu, a onda kada situacije krenu da se ponavljaju na licu vam se pojavi "već viđeno" grimasa. Sve je to lepo, ali ne možete zauvek tako da živite. Pomislite samo kakve su šanse da sretnete dobrog momka onda kada vama "dođe" da se smirite. Zbog toga treba da se pripremite tako da sami sebi činite život interesantnim, a ne da očekujete to od budućeg dečka.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Mislite da ga ne zaslužujete

Mnogim ženama je lakše da prihvate muškarce koji ih odbijaju ili ostavljaju, nego one koji su spremni da ih vole i poštuju. Ovo se javlja zbog klasičnog nedostatka samopouzdanja. Kao i svako drugi i vi zaslužujete ljubav. Koliko god da ste nesigurni, ne zaboravite da odgurivanje nekoga od sebe, pogotovo ako se tom nekom sviđate, jednako boli kao i činjenica da mislite da manje vredni od partnera. Dakle, ako nećete da budete povređeni, treba samo da se pozabavite svojim mozgom i da ne prekidate vezu koja još nije ni počela.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mc Tavish

    21. maj 2016 | 12:30

    Ko smo mi -ZENE sta hocemo-NE ZNAMO kada hocemo-ODMAH!

  • B l a d e

    21. maj 2016 | 08:55

    Zapravo zene ne znaju sta zele ustvari ... One vole da se muskarac nadmeno i bahato ponasa prema njima i onda jednostavno polude za njim...Svidjalo se to nekom il ne to je istina nazalost...Jos bi napisao neke stvari ali znam da mi redakcija nece objaviti...Pozz za redakciju telegrafa

  • JA

    21. maj 2016 | 09:24

    Jeste, mnogim devojkama dosadi neko ko je previse dobar (iako navodno traze takve), da deluje kao da nema mana, jer im tu nema zabave. Takodje je istina da mnoge nisu zadovoljne svojim zivotim, pa ocekuju da im taj neki decko bude i zabavljac, umesto da porade na sebi. I naravno, tu je i problem samopouzdanja, otuda i biraju uvek lose, pa se zale kako nema dobrih. Ipak sa losim ne znaju na cemu su, pa ih to intrigira. Dakle, izazov, adrenalin, roller coaster, dok su dobri najcesce po nekom sablonu. Ne kazu dzabe da se zene kao macke. Dodju kod koga hoce (najcesce kod onih koji ne obracaju paznju), i odu takodje kad god hoce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA