NATAŠA mi je bila kao UNUKA! A onda mi je UNIŠTILA BRAK

Imala je život iz snova i nije verovala da bilo šta može da poremeti njen brak posle skoro pedeset zajedničkih godina. Ipak, sve to joj je otela žena koju je gledala kao rođenu unuku

  • 10

Svakom može da se desi da primi nekog u svoj život, ko ga kasnije toliko povredi da ožiljci nikada ne mogu da zarastu. Upravo to se desilo Džil, koja je penzionerka i koja je mislila da više ne može ništa da joj uništi brak i porodicu. Ali se prevarila.

DAN KAD SAM SAZNALA DA ME VARA: Nisam mogla da verujem da je otac moje dece LAŽOV, GAD I PREVARANT!

MUŽ JU JE VARAO S TINEJDŽERKOM I DOK JE BILA TRUDNA: Osvetila mu se, a zbog toga je sada čeka ZATVOR!

Džil i Alen su se upoznali na igranci 1966. godine, a već sledeće godine su bili u braku. Imaju troje dece, Dženi (47), Darena (45) i Debi (44).

Prošle godine su proslavili 48 godina braka uz večeru sa decom, a zatim su otišli na odmor u Grčku. Džil (66) je bila ubeđena da će njihov brak trajati večno, istakla je u ispovesti za Mirror.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Bili su skladna porodica, posvećena deci i unucima, pogotovo što su oboje u penziji. Alen (68) je bio menadžer u trgovini, a ona bankarski službenik.

Iako su dugo u braku, Džil je smatrala da je sve idealno, imali su redovan seks, izlazili u lokalni pab i smejali se do besvesti.


Pre dve godine, dok su sedeli u pabu i ispijali piće, Alenov prijatelj Roj (73) se pojavio sa svojom novom devojkom.

- Gotovo da sam se zagrcnula pićem. Roj je predstavio Natašu kao svoju devojku, a ona je mogla da mu bude unuka. Ipak, sabrala sam se i pokušala da shvatim šta mlada devojka radi sa starcem. Ali, pošto to "nisu moja posla", prihvatila sam je i zaista samo joj pružila par kompimenata, bila je mlada i energična i fino je izgledala - počinje priču Džil.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Izlazili smo svi zajedno dok se veza između nje i Roja nije raspala, zato što je on našao ženu svojih godina. Alan je govorio da mu nije jasno kako je Roj uopšte mogao da zadovolji tako mladu i prelepu devojku. Tada sam pomislila da imam divnog muškarca pored sebe, koji je pravi džentlmen. Čak sam bila oduševljena kad se ponudio da joj sredi stan u koji je morala da se preseli zbog cele situacije - nastavlja Džil.

Tada još uvek nije bila svesna opasnosti i podržavala je svog muža u svemu što radi.

Posumnjala je da nešto nije u redu kad je shvatila da se Alen redovno brije i stavlja losion, a ide da vrši kućne popravke i dekoraciju Natašinog stana. Još sumnjivije joj je bilo što Alen češće nego ikad ide na plivanje, a vraća se skroz suve kose.

Džil je prelomila. Kupila je uređaj za snimanje preko Interneta i postavila ga u Alenov auto. Nekolik dana kasnije uključila je snimak da ga presluša, iako je žurila na porodičnu večeru. Imala je samo par minuta, ali je čula da njen suprud oslovljava Natašu sa "ljubavi". Oduzela se.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ni sama ne znam kako sam se suzdržala tokom večere da ne vrištim, da ga ne gađam tanjirima i da ga ne povredim fizički. Pucala sam po svim šavovima - objašnjava.

Odlučila je da kompetan snimak presluša tako što će muku da ublaži crnim vinom. Čula je sve. Nihova šaputanja, maženja, tepanja i na kraju glasan seks uz Alenovu omiljenu pesmu "That'll be The Day" (Biće to dan), koju izvodi "Buddy Holly".

- Osećala sam se odvratno. Pomislila sam da li ona uopšte zna tu muziku, jer je premlada. Misli su mi se pretumbavale. Zaključala sam vrata i čekala da se vrati, nisam mu dala da uđe u kuću, već sam urlala i psovala kroz poštansko sanduče. Sam Bog zna šta su komšije pomislile - prića Džil.

Svađa, Brak, Problemi, TAMABEPA, Seks, Impotencija, neplodnost, Razvod, Preljuba

- Naredni vikend sam provela sa ćerkom i unucima u Grčkoj, ali nisam mogla da prestanem da mislim na to kako sam grozno prevarena i da je to upravo učinio moj suprug, kome sam neizmerno verovala. Još gore je bilo što me je sve podsećalo na njega i što mi je nedostajao - opisuje svoju konfuziju Džil.

- Kada sam se vratila, ponudila sam mu da spasemo naš brak. Borili smo se par meseci, sve dok ga nisam uhvatila kako se tajno dopisuje sa Natašom. Tada je sve bilo gotovo. Izbacila sam ga iz kuće - dodaje.

Alen i Nataša (24) su počeli da žive zajedno u susednom gradu. Džil je ostala u porodičnoj kući sa dva papagaja da joj prave društvo. Život joj je bio uništen.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Jedno jutro se probudila i shvatila da mora da nastavi da živi. Kupila je kartonskog Rod Stjuarta u prirodnoj veličini i rešila da će to biti njen zaštitnik do kraja života.

Mnogi prijatelji su se čudili, ali kada im je objasnila da se tako ne oseća potpuno usamljeno, prihvatili su njenog "novog saputnika".

Alen ponekad svraća zbog papagaja, ali stalno priča o Nataši.

Foto: Profimedia/ ImageSource RM Foto: Profimedia/ ImageSource RM

- Ona provodi vikende sa našim unucima i oni je obožavaju. To nije ni malo čudno, jer su približnih godina. Pitam se šta će da bude kada pronađe nekog partnera njenog uzrasta i kada ostavi Alena, jer ja ga sigurno neću primiti nazad - završava u suzama Džil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Welcome To Illusion

    23. maj 2016 | 14:43

    ..Sta ce biti kada joj dosadi i kada ga ostavi Natasa..??!!! Ma, za..bole ga za TO, covek fura i zivi ono sto trenutno oseca u tim poznim i poslednjim, mozda, godinama !!! Samo napred covece, zivot je kratak, da je valjalo, jos bi TRAJALO .!. XXAAXXAA .!.

  • Mic

    23. maj 2016 | 21:42

    Matori deda matora budala

  • Dragana

    23. maj 2016 | 16:22

    Bolesnik... Zbog neke siparice koja ce ga kad-tad ostaviti da izgubi divnu zenu...skladan brak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA