Ovo je najluđa, ali STVARNO NAJLUĐA osveta bivšem dečku ikad! Imate li rešenje za njegov problem?

Bivša devojka pronađe način da mu otkrije sadržaj svake nove epizode omiljene mu serije "Igra prestola" i tako mu gledanje iste upropasti

  • 7

Korisnik Reddit-a Khaleesiscorned podelio je urnebesnu priču o tome kako mu se bivša devojka svetila zbog raskida.

Čitava procedura je podrazumevala da ga je bivša draga odblokirala da bi ga "bombardovala" porukama, putem različitih aplikacija i nebrojenih društvenih mreža, a sve u vezi najnovije epizode serije "Igra prestola". Post je od tada obrisan, ali je, trag, ipak ostao.

"Moja bivša, zvaćemo je Deni, i ja bili smo zajedno skoro godinu dana. Raskinuli smo pre nekoliko meseci, jer smo se udaljili, a i nismo jedno za drugo. Ja sam radio u inostranstvu, pa nam je veza bila na daljinu i komunikacija nam je bila otežana.

GORI ONA, GORI IGRA PRESTOLA: Kalisi skroz gola i BEZ DUBLERKE! (VIDEO)

Bio sam mnogo ljubomoran, jer je ona imala mnogo momaka, a ima i mnogo muških prijatelja. Bio sam nesiguran, pa sam je varao. Saznala je za to ubrzo pošto smo raskinuli i naravno, mrzi me zbog toga. Dok smo bili zajedno, "navukla" me je na seriju "Igra prestola". Na nesreću, dok sam radio nisam baš bio u mogućnosti, da je pratim, jer je internet bio loš.

Printskrin: Youtube/GameofThrones Printskrin: Youtube/GameofThrones

Kada smo raskinuli, Deni me je blokirala u svakoj mogućoj vrsti razgovora. Ali, jednog ponedeljka, posle premijere šeste sezone, odblokirala me je i video sam poruku od nje. Mislio sam da mi je oprostila i da ćemo nastaviti gde smo stali, ali bile su to informacije vezane za celu prvu epizodu. Od tada, pokvari mi svaku epozodu.

INTERNET GRMI: Šokantne reakcije fanova na drugu epizodu šeste sezone "Igre prestola"! (VIDEO)


Pokušao sam da je zamolim da prestane, ali blokira me čim pošalje svoju poruku. Čak je i telefon jednog zajedničkog prijatelja pozajmila u tu svrhu, a ja sam naseo. Epizodu ne mogu da odgledam pre nego što mi je ona uništi, jer moram da čekam da moja devojka (sada bivša bivša) dođe kući s posla i da gledamo zajedno.

Printskrin: Youtube/GameofThrones Printskrin: Youtube/GameofThrones

SVI JEDVA ČEKALI PREMIJERU: Evo kako su fanovi reagovali na prvu epizodu "Igre prestola! (VIDEO)

Znam da se prema njoj nisam ophodio kako treba, ali samo želim da gledam omiljenu seriju ponovo. Da li postoji neki način da zaustavim Deni?"

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Heretik

    25. maj 2016 | 06:34

    sad ti nju blokiraj some jedan i cao,ne raspravljaj se s'mene

  • plavi safir

    24. maj 2016 | 22:09

    Ne volim osvete i smaram da je to pogresno!

  • Dexs

    25. maj 2016 | 15:35

    Hahahahaha svasta ima cime se ljudi opterecuju pa to je strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA