≫ 

DEPILACIJA, DIJETA, OROŠAVANJE VAGINE: Ovako se žene spremaju za SEKS!

Ako ste se nekad zapitali zašto vam neka devojka nije “dala” prvo veče, znajte da to možda i nije zbog toga što nije htela, već što nije odradila sve neophodne rituale koji prethode uživanju u seksu

  • 2

Retke su dame koje sebi dozvoljavaju spontan seks. Barem dok ne budu u dugoj vezi ili braku. Jednostavno, one seks s vama doživljavaju kao nešto sveto, kao poseban događaj za koji se treba valjano pripremiti.

TAKO TI JE TVRD: Evo šta žena STVARNO misli kad vam usred seksa kaže ovo

PRAVI VATROMET: Pogledajte šta se dešava u mozgu žene tokom orgazma (VIDEO)

Evo šta se sve nalazi na njihovoj listi obaveza, pre nego što završe s vama u krevetu:

Izbor donjeg veša

Seks je situacija za koju se bira poseban grudnjak uparen s gaćicama iz iste kolekcije. Ali, šta raditi ako se boje ne slažu s ostatkom autfita? Muka živa...

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Depilacija

Najčešći razlog što dame odbijaju seks upravo su nesređene dlačice po čitavom telu, a naročito “tamo dole”.

Izbor muzike

Ako će “to” da se desi kod nje u stanu, onda će se potruditi oko svakog detalja kojim će ulepšati atmosferu.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Brzopotezna dijeta

Iako znaju da je uzaludno očekivati da će smršati za jedan dan, ipak će pripaziti šta jedu. Izbegavaće namirnice koje izazivaju nadutost u predelu stomaka, a pasulju i sličnoj “gasovitoj” hrano neće hteti ni da primirišu.

Briga o mirisu

Ženama je najveći strah da vam u spavaćoj sobi neće lepo mirisati. Zato će se, ako treba, i šest puta zaredom istuširati, a na sebe staviti tonu dezodoransa i parfema.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Osvežavaju i vaginu

Prvi seks s novim momkom zahteva posebnu pripremu, pa osim depilacije, u pomoć priskaču specijalne kupke i vlažne maramice. Što možda i nije zdravo, ali one ne žele ništa da prepuste slučaju.

Kontracepcija

Zaštita od neplanirane trudnoće je na prvom mestu. Zato, ako su na anti-bebi piluli, sebe više puta preispituju jesu li je popile, a za svaki slučaj u tajni pretinac tašnice staviće barem jedan kondom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Jačanje samopouzdanja

Sve vreme dok se spremaju, bacaju pogled ka ogledalu, kako bi se uverile da izgledaju savršeno. Zadovoljne onim što vide, upute sebi osmeh, jer su sigurne da će se sve to i vama dopasti.

U komentarima nam napišite šta sve žene rade kako bi IZBEGLE seks, a do tad pogledajte šta se sve od seks-igračaka skriva u njihovim ladicama pored kreveta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sa lmenom

    21. jul 2016 | 10:55

    Ovava moja samo ima ovaj moj za igracku vec 23 godine i dva odrasla detea zato treba imati samo jednu igracku i nema problema u u zivotu ........

  • Marija

    21. jul 2016 | 22:35

    Ladno vibrator skroz isti kao moj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA