ONA HOĆE SEKS: Znate li zašto?

Sigurno ste primetili da određenom tipu žena mnogo lakše pada donošenje odluke da sa nekim muškarcem odu u krevet. Međutim, čak i devojkama za koje biste na prvu loptu rekli da su super moralne svetice, dešava se da u trenutku izgube glavu i prepuste se navali nezaustavljive strasti. Evo šta je sve moglo da je motiviše…

  • 3

Misli da to tako treba

Žene često osećaju pritisak od okoline da moraju da imaju redovan seks, jer je to zdravo, normalno, neophodno… Na osnovu najčešće neistinitih lovačkih priča, ispada da oko njih svi to rade, uvek i svuda. Zbog toga mlade devojke uleću u seksualne odnose mnogo ranije nego što bi to zaista i želele. Generacije dama odraslih na seriji Seks i grad žive u ubeđenju da je seks nešto što se mora praktikovati, pa makar i ne bio u pitanju gospodin pravi. Srećom po vas.

Želi vezu

Skoro polovina dama seksualni čin shvata kao jedan od puteva da ostvare ozbiljnu vezu sa muškarcem. No, iako one vođenju ljubavi pridaju veliki značaj, češća je situacija da romansa koja je prerano prešla na fizički nivo ne potraje baš dugo.

Hoće da zna na čemu je

Baš kao i muškarci, i žene su svesne toga da je za kvalitetnu vezu veoma važna seksualna hemija i kompatibilnost u krevetu. Zato, one ne žele da gube vreme i emotivno se ulažu u odnos u kojem bi, ako stvari u spavaćoj sobi ne idu, samo bez potrebe patile.

Ima potrebu da se oseća poželjno

Po svojoj prirodi, muški pol je inicijator seksualnih odnosa, dok na žene pada zadatak da odgovore na ponudu. Kada im se neko dopada, one će reagovati pozitivno i prijaće im taj osećaj da ih draga osoba želi. Međutim, kad ostanu same, mnoge dame koje nisu poklonici masturbacije i sličnih seksualnih praksi, iz potrebe za vezom, ljubavlju i nežnošću pašće na prvog iole pristojnog udvarača koji naleti.

Pali se na mozak

Kad je u pitanju seks, za žene okidač ne mora da bude isključivo fizička privlačnost. Mnoge dame će se vrlo rado prepustiti nekome ko ima odličan smisao za humor, samopouzdanje, visok društveni ili materijalni status, ili je naprosto jedinstvena ličnost.

Nije joj važna reputacija

S godinama kod žena se menja hormonalni status, pa će tako pad reproduktivnih sposobnosti, u kombinaciji sa zrelošću i iskustvom, u mnogima od njih raspaliti maštu i žudnju za dobrom akcijom u krevetu. Istraživanja pokazuju da je seks najbolji u pedesetim godinama života, a tada otprilike prestaju da budu važne moralne norme i očekivanja koje društvo zahteva od jedne dame.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AstroDream

    28. maj 2012 | 20:51

    Oduvek sam se pitao , zasto

  • pele

    28. maj 2012 | 21:39

    Najboji sex u pedesetim?Ma dajte molim vas.Ko vas zeli izborane i meke kao sundjer?Cisto tesenje.Svake godine nose svoje i treba biti realan.Za sex su od 20-30 idealne,ostalo moze da bude ok,ali nikad kao onda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA