Imala sam 15 godina, a Miloš 25, kada sam IZGUBILA NEVINOST! Ovo me muči najviše od svega

Ispovest devojke koja je izgubila nevinost s 15 godina će vas sigurno naterati da se zapitate

  • 44

Gubljenje nevinosti je i dalje pomalo tabu tema u našoj kulturi, ali devojčice u tinejdžerskim godinama umeju prilično da propate zbog svega toga, o čemu govori i ova ispovest.

 

ISPOVESTI: Imam SEKS s drugim ženama, jer ne mogu više da gledam svoju!

 

Da li je 15 godina prerano za gubljenje nevinosti, pogotovo s nekim ko je 10 godina stariji, ili nije kao što ova devojka tvrdi, ne znamo, ali smo sigurni da bi o tome trebalo da se priča i da to ne bi trebalo da bude tabu.

 

Pročitajte ispovest devojke koja je, kao devojčica, sa samo 15, izgubila nevinost:

 

"Đuskale smo bez prestanka, kada mi je prišao momak sa najprozirnijim očima koje sam do tada imala prilike da vidim. Plavo, zeleno, nešto svetlo – upravo tako, prozirne. Bio je u beloj košulji i teksas bermudama. I sa njim sam popričala. Bio je pristojan i zanimljiv, nije ’napadao’ i očekivao od mene da mu se sručim u naručje, iako sam to poželela. Razgovarali smo, dugo, čak sam i zaboravila s kim sam došla. Onda smo zajedno zaigrali i bilo mi je divno, priznajem.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Imala sam utisak kao da plavookog momka poznajem čitavog života. A, onda je zatražio moj broj telefona. Nisam ga tada imala, jer su moji smatrali da mi nije potreban i dala sam mu broj starije sestre. Rekao je da će se javiti, ali sam ga, kao i svakog prethodnog, pogledala u stilu - Važi što ćeš pozvati, a i važi što ću se i ja javiti.

 

E, znate ono jutro posle pijanstva? Nije vas briga ni za šta, samo želite da spavate i da sa drugaricama preko telefona razglabate satima. Moje je bilo nešto neoubičajnije. Sestra mi je samo pružila slušalicu i rekla: On je. Taman kad htedoh da pitam ”ko on”, začula sam glas s druge strane – Miloš je, od sinoć.

 

Miloš je 10 godina stariji od mene, što je u tom trenutku bila velika razlika, ali nekako je umeo sa mnom. Želeo je da samo odemo na piće. I, da, prihvatila sam. Otišli smo jednom, drugi put, treći, a već četvrtog dogodilo se ono o čemu drugarice nesmotreno i bez iskustva razgovaraju kad god se sastanu, sve u nadi da neka krene prva. To sam bila ja. Spavala sam sa Milošem, 10 godina starijim od sebe, i bilo je to divno iskustvo.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Naučio me je mnogo čemu, razgovarao je sa mnom pre toga, pa i posle, želeo je da zna kako se osećam i da li želim da mi nešto objasni. Trudio se oko mene i volela sam ga. Bio je divan. I ne, NIJE OSTAVIO NIKAKVE NEGATIVNE POSLEDICE NA MENE. To što sam učinila, učinila sam iz sopstvene želje, a ne zbog toga što je on navaljivao.

 

Međutim, drugi su posle toga činili da se grozno osećam. Komentari mojih vršnjakinja i danas su, kada se pokrene ta priča, veoma snishodljivi i negativni. Devojke i devojčice ne shvataju da taj čin ”prvog puta” nije najvažniji u životu i ne znam zašto od toga prave gungulu. Drage moje, setite se svog prvog puta i znaćete o čemu govorim. Ništa, prazno. Skoncentrisana si na mnogo stvari, a ništa praktično ne umeš da uradiš. Ružno. Ali, meni nije bilo jer je on učinio da tako ne bude. I ne kajem se što se dogodilo sa 15 i nije me sramota da to izgovorim u javnosti. Samo mi nije jasno zbog čega drugi ljudi imaju potrebu da me gledaju popreko zbog ovga i izjavljuju pogrdne reči.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

 

”Bila si baš klinka, ne znam kako si mogla da mu daš”, ”Šta ti je bilo da se je*eš sa samo 15?”, a drugi su negodovali čak i u stihu: ”Sa samo 15 ona ofucana...” Nisu me mnogo doticali, ali, priznajem, nije mi bilo pravo. Kada se u nekom nepoznatom društvu povede priča o ’gubljenju nevinosti’ i kada ja ispričam svoje iskustvo, većina me i dalje gleda kao da sam počinila zločin. Zanima me, šta sam ja to pogrešno uradila?

 

Od tog trenutka više ne govorim o tome, neka misli ko šta hoće. Misli su slobodne, a ljudska glupost stvarno nema granice. Ja sam sada srećna devojka, nisam sa Milošem, naravno posle skoro 11 godina imam drugog momka i veoma sam srećna u vezi. Na čelu mi ne piše: ”Izgubila sam nevinost u 15-oj” i to me nikako životno ne remeti. Svim ”sveticama” samo želim da poručim da me je taj isti dečko, u taj toliko ”tabu” svet uveo na pravi način. Hvala mu!"

 

Šta vi mislite da li je 15 godina prerano za gubljenje nevinosti? Ostavite komentar i podelite s nama svoje mišljenje.

 

(Telegraf.rs / Dnevno)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    9. avgust 2016 | 00:01

    Pravo vreme je indivudualno i ti svaka devojka jednostavno oseti.Bitno je da devojke svoje prvo seksualno iskustvo dozive sa nekim koga vole i ko ih voli.Sa nekim ko ce ih razumeti i ko j iskusan pa ce im sve objasniti.Devojka zaista moze uzivati u toj divnoj atmosferi koju muskarac moze da napravi iako prvi put retko moze uzivati u seksu ne mora joj jos neki mangup koji gleda samo sebe napraviti od svega toga traumu.

  • Sladjana

    18. avgust 2016 | 16:01

    Meni je jedan lizao dok sam imala 12 godina...a on 40.. Najvise sam se sexala sa 15 godina...Danas imam 27 i vise mi nije do sexa...

  • Banana

    26. avgust 2016 | 13:11

    Bili ciku? :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA