≫ 

OBJAVLJENA PENIS-MAPA SVETA: A nas nema nigde

Svaki muškarac se bar jednom zapitao "gde je na mapi" kad je veličina penisa u pitanju? Sada stvarno postoji geografska mapa sveta s prosečnim veličinama, pa se pronađite

  • 15

Veličina penisa je uvek aktuelno, ali pomalo osetljivo pitanje. Muškarci se uglavnom opterećuju time i zato je korisno da znaju koliki je prosek što može da bude prilično utešno za većinu njih.

 

ŽENE PRESUDILE: Evo kako izgleda SAVRŠENO lep PENIS! I ne, nema veze s veličinom

 

Britanski istraživači otkrili su i objavili u uglednom stručnom časopisu “International Journal of Urology”, da je prosečan penis dug 13,12 cm.

 

Naučnici su u ovom istraživanju otkrili i to da veličina penisa nema nikakve veze sa veličinom stopala, niti u tome igra ulogu koje je čovek rase.

 

Portala Mandatory.com odlučio je da objedini sva istraživanja koja je sprovodio godinama i sastavi ultimativnu listu koja je toliko precizna da može samo malo da odudara od realnog stanja.

 

Foto-ilustracija: Mandatory

Foto-ilustracija: Mandatory

 

Crvena zona (od 9.7 cm do 11.7 cm)

 

Najmanji penisi većinom se nalaze u istočnim zemljama. Indijci i Tajlanđani imaju najmanji prosek (10.2 cm), a na neželjenoj listi su se našli i Kinezi i Japanci (10.9 cm) i Iračani (11.7 cm)

 

Narandžasta zona (od 11.9 cm do 14 cm)

 

Nešto bolje od njih prošli su narodi poput Avganistanaca i Etiopljana (13.5 cm), Kanađana (14 cm) te Portugalaca i Rusa (13.2 cm) koji su se našli pred samim vratima samog proseka.

 

Žuta zona (od 14.2 cm do 15.7 cm)

 

Malo većom obdarenošću mogu se pohvaliti Austrijanci, Argentinci i Hrvati (14.7 cm), dok su najveći iz grupe naši susedi Holanđani (15.7 cm) i Danci (15.2 cm).

 

Zelena zona (od 16 cm do 18 cm)

 

Za najpoželjnije ljubavnike, ukoliko veličina igra glavnu ulogu, na listi su se našli Kongoanci s velikih 18 cm i Česi sa 16 cm.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brka

    11. avgust 2016 | 17:41

    Meni je kao samsung A5 pa vi pogledajte specifikaciju.

  • Fap masina

    10. avgust 2016 | 15:14

    Nije dobro, mjer'te ponovo ...

  • Aca

    10. avgust 2016 | 19:46

    Ako lupa ne vara kad je stavim na ovu mapu, mi smo zuti, tako da smo u vrhu, bar po ovome...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA