KOLIKO TRAJE IDEALAN SEKS: Saznajte da li je dovoljno 3, 5, 7 ili 10 minuta!

Prekratkim se smatra seks od jedan do dva minuta, adekvatnim od tri do sedam, poželjnim od sedam do 13 a predugim odnos od 13 do 30 minuta

  • 19

Istraživači sa Univerziteta Pen želeli su da daju naučni odgovor na pitanje koliko bi dobar seksualni odnos trebalo da traje, pa su sastavili tabelu nakon niza razgovora sa psiholozima, lekarima, sociolozima i bračnim savetnicima.

Odgovor je od sedam do 13 minuta, što je nešto duže od petominutnog seksa, koji se prema nekim istraživanjama smatra kao prosek.

Osim kategorije "poželjno", tu su i "prekratko", "adekvatno" i "predugo". Prekratkim se smatra seks od jedan do dva minuta, adekvatnim od tri do sedam,poželjnim od sedam do 13 predugim odnosod  13 do 30 minuta.

Rešite TEST i saznajte kakvi ste STVARNO u seksu!

Kako je navedeno u ovom istraživanju, postoje razlike između onoga o čemu ljudi maštaju i onoga što im zaista prija.

Printskrin: YouTube/MysticGotJokes Printskrin: YouTube/MysticGotJokes

- Interpretacija seksualnog funkcionisanja kod sebe i partnera zavisi od ličnih uverenja koja su delom razvijena pod uticajem društva. Nažalost, današnja popularna kultura je učvrstila stereotipe o seksualnoj aktivnosti. Mnogi muškarci i žene veruju u fantaziju sastavljenu od velikih penisa, čvrstih erekcija i celonoćnih seksualnih odnosa - navodi se u istraživanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brka

    22. avgust 2016 | 20:53

    Najlepse su početne faze veze kada to traje dugo sa kratkim pauzama za cigaru i čokoladicu.

  • Seaside

    22. avgust 2016 | 20:20

    Pa malo je to od 7-13min.Zar ne?Kad vidim da ce da traje tolicko pocnem da razmisljam o ekonomskoj krizi kod nas i u svetu :):):)

  • Macho

    22. avgust 2016 | 22:00

    Sta sad, da gledam na sat dok to radim?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA