Evo zašto se često događa da vam se bradavice UKRUTE

Ukrućene bradavice su nešto što neverovatno privlači muškarce, seksualno. Ali, da li to znači da je žena napaljena? Saznajte zašto nam se bradavice ukrućuju, kako ženske, tako i muške, iako se to manje primeti

  • 9

Svaki muškarac će sigurno primetiti jedan specifičan fenomen koji žanama nekad priredi neprijatnost - ukrućene bradavice. Mnogi od njih misle da je to znak da je žena napaljena, ali da li je to jedina stvar koja dovodi do te erekcije bradavica kod lepšeg pola, a i kod muškaraca.

SEVNULE BRADAVICE ISPOD MAJICE: Grudi sestre Kim Kardašijan sad gleda ceo svet! (FOTO)

Mnogi istraživači su se trudili da otkriju zašto se to dešava i došli su do nekih rezultata. Evo šta kažu.

Ukrućivanje bradavica kontroliše deo nervnog sistema koji je van kontrole naše svesti. Njegova funkcija je da održava u ravnoteži telesne funkcije kao što su hodanje, hranjenje, održavanje telesne temperature...

Međutim, pored toga što je to sve bilo poznato, naučnici nisu bili sigurni šta sve može da izazove ukrućivanje bradavica, pa su sprovedena mnoga "bradavičasta" istraživanja. Evo šta je otkriveno.

Foto: thechive.com Foto: thechive.com

Naučnici tvrde da postoji čak osam različitih nervnih impulsa koji uzrokuju ukrućivanje bradavica. Tako da, ne mora da bude napaljenost ono što uzrokuje fenomen ukrućenih bradavica.

Nisu mogli sa sigurnošću da utvrde koji su to tačno okidači, odnosno, nisu mogli da prevedu jezik nervnih impulsa na jezik preciznih emocija, ali ono što je sigurno jeste da hladnoća svakako utiče na ukrućivanje, kao i neka jeza prouzrokovana unutrašnjim telesnim procesima.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA