Muškarci, treba mi vaša pomoć! U vezi smo već pet godina, ali on nikako da...

Katarina bi sve dala da može sa svojim dečkom da savlada još jedan korak

  • 25

Ja sam Katarina iz Novog Sada, imam 28 godina i u vezi sam sa dečkom već pet godina, od kojih tri živimo zajedno. Za sve te godine mnogo toga smo prošli i sve smo probali, ali bih ga navela da uradimo jos nešto.

 

Proverite da li vas vaš muškarac STVARNO voli ili od vas hoće SAMO JEDNO

 

- Moram da naglasim da se moj dečko i ja jako dobro slažemo i volimo - počinje svoju ispovest Katarina.

 

- Među nama je sve super i veza nam je odlična. Mnogo mi se  sviđa i slobodno mogu reći da je on osoba sa kojom bih htela biti i u budućnosti. U njega imam bezgranično poverenje, on je čovek sa kojim želim da imam decu.

 

Obožavam ga i zato bih želela da probam ovo sa njim, jer znam da bi bila prava stvar, da bi oboje u tome uživali. To  želim jako dugo,ali ne znam kako da mu to predložim. Već sam par puta navodila priču na tu temu, ali nisam uspela da mu kažem šta sa njim želim. Iako sam išla korak po korak i dotakla se teme, nisam uspela da mu je izložim u celosti.

 

Sada me je malo i strah pričati o tome, ne znam kakvo će mišljenje imati o meni, da li ću ga preplašiti. Ne bih  volela da se uplaši i da stekne neku negativnu sliku o meni.  Meni je ovo jako bitno, ali ne znam da li bi on to želeo.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Sve moje prijateljice su udate i ne znam kako bi reagovale da ih pitam za savet, malo me je i sramota da sa njima pričam o tome.

 

Pišem o ovome, jer iskreno ne znam da li sam za ovu situaciju kriva ja, ili on ?  I šta treba da uradim da me on zaprosi!? - pita se Katarina.

 

- Ovom prilikom molim nekog ko ima iskustva u tome da mi pomogne - završava.

 

Pogledajte zašto se burma nosi na domalom prstu.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    30. septembar 2016 | 14:39

    Ja mislio sex u pitanju...

  • Istina

    30. septembar 2016 | 18:27

    Iz iskustva cu ti reci,nikada te nece ozeniti,ti ces jos koju godinu izgubiti cekajuci i naravno dosadice ti,razicete se i onda ce on naci drugu biti sa njom par mjeseci i ozeniti je,tako obicno bude,zato stop dugim vezama,ja da sam bila pametna drugacije bih,posle god dana bih rekla uzmi ili ostavi.

  • Joks

    30. septembar 2016 | 16:39

    Kakve su ovo gluposti? Ako želiš to zaprosi ti njega, što čekaš ako već TOLIKO želiš taj prsten.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA