Ova MASKA će vašu VAGINU podmladiti 20 godina! Napravite je sami (RECEPT)

Mnoge žene s godinama osećaju da im vagina više nije kao kad su bile mlade, posebno ako su rađale. Donosimo vam revolucionarni recept da svoju vaginu povratite u život! Ako imate 35 godina, biće zategnuta kao da vam je 15

  • 1

Nakon raspada braka Britanka Lisa Palmer svim se silama trudila da zadrži mladalački izgled. Bilo joj je jednako bitno da dobro izgleda u licu, ali i u intimnom području. Umesto hirurškom podmlađivanju vagine pribegla je prirodnom i to po istočnjačkom receptu, pa je podmladila vaginu za dvadesetak godina.

ŽENE, MAJKE, KRALJICE: Nije rak genitalija nikakav TIHI UBICA! Vi samo ne razumete šta vam telo govori

Čemu uopšte služi taj klitoris?

Zbog toga sada ima vaginu kao 25-godišnjakinja - tako joj je barem rekao njen mladi ljubavnik.

- Žene često zanemaruju svoje intimno područje, misleći kako je brazilska depilacija dovoljna. Tek nakon što sam počela da izlazim s mlađim muškarcima shvatila sam kako stvari ne izgledaju više kao nekad. Hirurški zahvat je previše skup, a domaći je jednako delotvoran - napomenula je Lisa koja vodi portal za upoznavanje starijih gospođa tzv. puma i mlađih ljubavnika "Cubs and Cougars".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vaginalna suvoća je često problem u menopauzi, kada količina polnog hormona estrogena prirodno pada pa se javlja suvoća koja može stvarati probleme prilikom seksualnih odnosa. Osim recepta za pomlađivanje preporučuje i vežbe koje su veoma korisne nakon porođaja.

MASKA ZA PODMLAĐIVANJE VAGINE

Sastojci: šoljica kokosovog ulja (deluje antibakterijski i hrani kožu), šoljica kreme s vitaminom E (ublažava znakove starenja), šoljica meda (obiluje antioksidansima koji usporavaju starenje), belance (zateže kožu i popravlja tonus)


Priprema: Sve sastojke dobro promešajte i stavite u mikrotalasnu rernu na 20 sekundi. Pazite, treba biti topla, ali ne previše vruća kako ne bi iritirala kožu. Kožu genitalija pre toga treba napariti kako bi se pore otvorile, a mešavina bolje delovala. Masku treba ostaviti da deluje 15 minuta i potom isprati.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Masku treba nanositi sedam dana, a potom jednom nedeljno u kombinaciji s vežbama za vaginalni tonus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • damir

    10. oktobar 2016 | 19:13

    Jeli iko oziveo mrtvaca ako jes onda i oto ce pomladiti vaginu nju sex pomladjuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA