UŽAS: Žene bi pre čitale erotske romane nego imale seks

Nedavno onlajn istraživanje pokazalo je da neverovatnih 44 odsto dama radije čita erotsku literaraturu nego što se upušta u erotske radnje sa svojim partnerima. Što je još gore, što više čitaju ovakvo štivo, to su više razočarane akcijom koju dobijaju u stvarnosti

  • 1

Sudeći prema rezultatima istraživanja, 91 odsto ispitanica pročitalo je barem jedan erotksi roman u životu. Upoređujući svoj život s onim opisanim u knjigama, žene postaju ubeđene da je ljubavni život kakav one imaju dosadan i rutinski, a svoje partnere krive za nedostatak energije i mašte.

Stoga nije ni čudno da je u Americi trentuno izuzetno popularan erotski roman Fifty Shades of Grey britanske autorke E.L. Džejm, u kojem se radnja vrti oko studentkinje i mladog preduzetnika. Knjiga obiluje eksplicitnim opisima erotskih scena s elementima BDSM-a.

Stručnjaci upozoravaju da ovakvo štivo može biti zabavno, ali nikako ne i zabavnije od pravog vođenja ljubavi. Suludo je upoređivati vlastitu seksualnost s nečijim maštarijama, koje su literarno dovedene do savršenstva isključivo zbog zarade.

Iako je ponekad nespretan, prljav i dosadan - seks u vašem sopstvenom krevetu definitivno je bolji nego onaj kakav vode junaci na stranicama, ako zbog ničeg drugog, onda zbog toga što je stvaran i što se dešava upravo vama.

(Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pele

    20. jun 2012 | 17:49

    Samo niste napisali da taj procenat zena ima reko 50 godina,a tako razmislja.Pa vidite kad puste mladjariju u kojekakve realitije-vec posle 5 sati se vrpolje,a posle 7 sati zaborave i mamu i tatu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA