Prestala sam da pijem i onda sam doživela takav seks da više nikada neću ponovo taći alkohol

Jelena je, kao i mnoge druge devojke, dozvoljavala da joj alkohol upravlja životom, a onda je rešila da sve to prekine i uzme uzde u svoje ruke

  • 5

Rasla sam u porodici u kojoj nije bilo previše tabua. Majka mi je uvek govorila sve što me je zanimalo.

Recite mu ovu malu laž i imaćete najbolji seks u životu

Žene imaju veliku seks tajnu: Muškarci misle da uživaju, a one su zapravo u agoniji

Počela sam da pijem pilule za kontrolu trudnoće sa 15 godina, a "stvarno" da pijem sa 14. Seks i alkohol su tako počeli da se dešavaju u isto vreme. Kako sam starila, pila sam više i donosila rizičnije odluke.

Alkohol nije bio samo afrodizijak, već i način da se osetim samouverenije u svoju seksualnost.

Foto: Tumblr.com Foto: Tumblr.com

A kada pijete, ne donosite odlične odluke tako da sam tokom života imala puno ljubavnika koji su bili daleko od idealnih.

Podizana sam tako da budem samouverena i sigurna u sebe, ali alkohol je uspeo da mi baš snizi standarde jer sam se zabavljala sa veoma čudnim likovima kao što su pesnici (koji su ujedno bili i dileri droge), muzičari i opasni likovi.


Sve to me je nateralo da preispitam svoje životne odluke i jedna se posebno isticala - moje pijenje. Zato sam rešila da prestanem, a ono što je usledilo bilo je neverovatno.

Početkom moje treznoće, oduvek sam planirala da duže čekam sa seksom sa tipovima sa kojima sam se zabavljala, ali mi je to retko kad uspevalo. A nakon seksa bih sebe redovno osuđivala.

Foto: Tumblr.com Foto: Tumblr.com

Mnogo je teže biti opušten kada ne piješ

Sada, kada sam izbacila alkohol iz života, i dalje me privlače slični tipovi, ali loše sastanke završavam brže jer ne pijem kako bih se zabavila ili razmišljam da spavam sa njim.

Svaki sastanak sa muškarcem sa kojim ne vidim budućnost sada ne završavam seksom, već odlazim. Postalo mi je jasno da ne treba da budem nečiji seks na jedno veče.

Seks je bolji kad si trezan

Orgazmi su jači, mnogo jači od kada sam trezna. Muškarci sa kojima se zabavljam su i dalje emotivno nedostupni. Postalo mi je jasno da je to tip na koji padam, ali sada se ne trudim da sa njima imam nešto ozbiljno.

Seksualnost sazreva i menja se zajedno sa nama. To je dobra stvar, pogotovo kada ne ubijate svoja osećanja alkoholom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    10. februar 2017 | 22:46

    Богу хвала,ако је ова прича истинита.А и да није јако је поучна.Да није тог зла, алкохола,колико би био лепши живот.Слажете се?

  • biljana

    12. februar 2017 | 08:26

    Emotivno nedostupni?!?šta to znači???oni žive kako žele i rade ono što žele negledajući na druge sebični su i misle da su svi ispod njih

  • Mixa

    12. februar 2017 | 13:42

    Samo sex na cisto, jednom popila ova moja orgazam joj pola sata, urla vrsti zamalo posle analnog da predje na oralni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA