Imam 33 godine i NIKO me NIKADA nije POLJUBIO! Ispovest ove device će vas ganuti do suza

Prema jednom istaživanju sprovedenom pre nekoliko godina dva odsto žena od 25 do 44 godine i tri procenta muškaraca, istog raspona godina, nikada nisu imali vaginalni seks

  • 9

Ponekad moraš da se suočiš sa golom istinom tek kad hrabro izgovoriš bolne činjenice. Ova devojka priča o svojoj najvećoj tajni.

5 stvari koje JASNO govore da muškarac nikada NIJE IMAO SEKS

Vratite mi je još samo jednom, obećavam, nećete me više videti: Žene masovno vraćaju nevinost hirurškim putem, a ova je šampion u tome

“Imam 33 godine, nikada me niko nije poljubio, a jedini dečko koji je želeo da se drži za ruke sa mnom je samo ubijao vreme dok ne nađe nekog seksipilnog za zabavljanje. To znam jer je to rekao mojoj cimerki kada ju je muvao.

Koliko ja znam, nikoga ko me je video uživo nikada nisam privukla. Niko mi nije dosađivao. Jedina veza u kojoj sam bila je onlajn. Jedini dečko s kojim sam se srela oflajn nije mi dao niša više od zagrljaja. Sretala sam potencijalne partnere sa interneta, samo da bih videla kako interesovanje u njihovim očima umire kada me ugledaju.

Često se osećam kao jedino žensko koje hoda Zemljom, a da nikoga ne privlači. I stid me je – delimično i zato jer o ovome nikada niko ne priča.

Foto: Profimedia/Panthermedia Foto: Profimedia/Panthermedia

Pokušavamo da pobegnemo od realnosti da je seks izbor koji se nekima nikada ne nudi. Oni neiskusni kao ja, device, osećaju snažnu potrebu da sakriju tu činjenicu s namerom da puste ljude da pogađaju nečiju seksualnu istoriju. Mnogo je lakše nego pokušati da objasnite istinu, a i mnogo manje boli.


Nebrojeno mnogo puta sam razgovarala sa ženama moleći se da razgovor ne skrene na temu seksa, a uvek bi se desilo baš to. Onda bih se smejala sa drugima dok se tema ne promeni i ja mogu ponovo da se opustim, moja tajna je sigurna. Za sada.

***

Dok sam odrastala, razgovor je uvek bio o tome kako reći “ne”, kako da te ne nateraju na seks, kako “lagano” odbiti nečiji poziv na izlazak. Moji edukatori mi nikada nisu rekli šta da radim kada nisam pod pritiskom, kada me niko ne zove na sastanke. Ja kao tinejdžerka gorela sam od uzbuđenja zbog moje prve prilike da kažem “ne”, jer čak i to “ne” sadržalo je mogućnost da ipak kažem “da”. Ali, to pitanje mi niko nije postavio.

Mislila sam, možda će se stvari poboljšati na koledžu. Sigurno će pametni momci biti privučeni mojim intelektom. Umesto toga, dok sam upoznavala mnogo finih mladića s kojima sam još uvek prijatelj, nijedan me nije pitao da izađemo. Nikada nije došlo ni do nagoveštaja muvanja. Možda da moje vaspitanje nije bilo tako konzervativno ili da sam imala poneki sastanak u srednjoj školi, možda bih imala hrabrosti da ja pozovem nekoga na sastanak umesto da čekam, ali to je za mene bilo nezamislivo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Bila sam zbunjena. Ovako nije bilo u filmovima. Ovako se romani nisu završavali. Većina mojih prijatelja je stupila u brak odmah posle koledža, a oni koji nisu bar su u vezama. Sela sam, da napravim beleške:

- Zašto niko nije bio zainteresovan? Je l’ to do mog izgleda? Uvek sam bila zaobljenija, ali znam mnogo devojaka moje “veličine” i veće koje su u srećnim vezama. Je l’ do mog lica? Nikada nisam bila alepa, ali opet, znam žene koje su objektivno manje lepe od mene, a pronašle su ljubav. Je l do moje ličnosti? Stidljiva sam i rezervisama (ukoliko neko ne pomene “Star Wars” ili “Dune”, onda sa srećom da me ućutkate), ali mi je prijatno kad pričam s prijateljima. Bila sam deo nekoliko aktivnih društvenih grupa i uživala da provodim vreme s prijateljima. Nisam pronašla dovoljno ubedljiv razlog zašto niko nije zainteresovan za mene. Ali, deset i više godina od koledža, nezainteresovanost je opstala.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Tokom proteklih nekoliko godina, pomirila sam se donekle s tim da sam sama. Potrajalo je, posebno jer sam imala malo pomoći. Knjige koje sam pronalazila sve su bile na temu “biti singl dok se ne venčate jer naravno da hoćete”. Aktivnosti za samce u mojoj crkvi su bile retke i svi su bilo dobrih 40 godina stariji od mene.

***

Nekada mi se dešavalo da mi dobronamerno objašnjavaju da samo nisam primetila momke koji su bili zainteresovani ili da samo treba da budem svoja i obožavaoci bi se magijom pojavili. To me i najviše boli: apsolutno odbijanje drugih da mi poveruju kad pričam o svom iskustvu. Drugarice nastoje da me uver da sam privlačna, ali nemaju objašnjenje zašto se muškarci s tim ne slažu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    26. mart 2017 | 22:40

    Postoje ljudi koji su ovo čitali do kraja?

  • Slikar

    27. mart 2017 | 02:28

    Cupao sam dlaku iz nosa ali suze nikako da krenu...

  • Crnogorac

    28. mart 2017 | 23:57

    Poljubice ima vremena ako nista evo ja cu virtuelno kissssss..odje je sve dozvoljeno ja sam i ljubav vodio par puta ahahhaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA