≫ 

Naterala sam MUŽA da koristimo VIBRATOR tokom seksa - a njegova REAKCIJA me je ostavila BEZ TEKSTA

Bilo je vreme da posle 15 godina braka u naš seksualni život unesem pomoć ove magične stvari

  • 35

Ovo je priča o Heleni, koja je posle 15 godina braka skupila hrabrosti da u spavaću sobu unese vibrator. Plašila se rekacije muža, koji bi to možda shvatio kao udar na njegovu muškost.

Da li biste kupili seks-lutku Maljavi brka: Izgleda da je on san mnogih žena u Srbiji (FOTO)

Ovakve seks-igračke su opasne po život! (FOTO)

Ovo je najskuplji VIBRATOR na svetu, a evo šta sve ume da radi

Nije da ranije nisam bila zaintersovana da posetim prodavnicu za odrasle. Dok sam bila student od drugarica sam dobijala seksi veš, a u stvari maštala sam o velikom vibratoru. Ipak, nisam imala sreće.

Otežavajuća okolnost je bila izjava mog supruga da su seksi igračke samo za one, koji ne mogu da zadovolje svoje žene. Mislim da je došlo vreme za kupovinu vibratora, posle 15 godina braka i pet godina prethodnog zabavljanja.

Kada nam je ćerka otišla na koledž nisam znala šta da radim sa sobom. Muž i ja samo provodili mnogo više vremena zajedno i imali smo više prostora za intimu. Bilo mi je dosadno. Uvek smo koristili iste poze, seks imali jednom ili dva puta nedeljno, u isto vreme i na istom krevetu u spavaćoj sobi.

Foto: rabbitvibratorheaven.co.uk Foto: rabbitvibratorheaven.co.uk


Kada sam skupila hrabrosti i porazgovarala o tome sa drugaricom, ona mi je otkrila njenog  najboljeg druga - Zeka vibrator (Rabbit). Rekla mi je da je s njim doživela najbolji orgazam u životu. Nije da nisam imala priliku da svršim, ali to je zahtevalo mnogo truda i napora. Kupila me je definitivno kada sam saznala kako je brzo doveo do vrhunca.

Naručila sam Zeku preko interneta i potrudila se da ga isporuče kada suprug nije tu. Kada je stigao, pocepala sam kutiju i sve dok ga nisam stavila u ruku nisam znala da su mu uši bili na mestu tako da direktno stimulišu klitoris. Brzo sam se uverila u sve što mi je drugarica ispričala. Problem je nastao kako da suprugu predstavim moju novu igračku.

Printsrkin: vimeo.com/ Lu Sala Printsrkin: vimeo.com/ Lu Sala

Veče kada je došao, napravila sam večeru, pripremila vino i započela razgovor o seksu. Spomenula sam mu da mi je prijateljica rekla za vibrator. Pre nego što sam mu dozvolia da nešto kaže, pitala sam ga: Šta misliš ako bih ja probala nešto tako? Posle nekoliko sekudni, rekao je: Ok, ako misliš da ti je to potrebno.

Objasnila sam mu da mi vibrator nije potreban, već da sam želela da probam nešto novo. Pokazala sam mu mog novog prijatelja na baterije. Na moje iznenađenje, nije se naljutio. Predložio mi je da odemo u sobu i isprobamo "moju igračku".

Foto: rabbitvibratorheaven.co.uk Foto: rabbitvibratorheaven.co.uk

Plašila sam se da mu ne povredim ego, ali ispostavilo se da je Zeka imao kontrafekat. Te noći i nekoliko njih kasnije, eksperimentisali smo sa vibratorom. U početku smo ga koristili kada je bio red na mene da doživim vrhunac, a kasnije smo počeli da ga ubacujemo i tokom predigre, što me je dodatno uzbudilo. Jednom prilikom sam ga koristila i tokom odnosa, posle čega sam prvi put doživela orgazam.

Suprug mi je priznao da u početku nije verovao, ali je brzo promenio mišljenje, kada je video koliko mi zadovoljstvo donosi.

Presrećna sam, potpuno sam potcenila svog muža, koji je zadržao samopouzdanje, iako smo počeli da koristimo silikonskog zeku. Na kraju sam zažalila što sam toliko čekala i ranije nisam probala nešto što može biti toliko zabavno.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule .

    3. maj 2017 | 00:23

    Sta, sad treba i usi da mu pustimo?!

  • Bela kraljica

    3. maj 2017 | 13:42

    Kakav bre vibrator,sa njim ne mozes da se ljubis,a ne radi ni oral. Ziv muskarac koji je dobar ljubavnik je nezamenljiv i uz njega ne treba dodatak,bar ne zdravim zenama...

  • Maja

    3. maj 2017 | 07:13

    Kupili smo i mi vibrator i sada je postao redovni deo seksa, obozavam ga posebno za duplu penetraciju, orgazmi su nikad jaci. Tako da vibrator radi posao, bar dok ne probam to sa dvojicom. Ali to se vec plasim da predlozim muzu, i za vibrator sam jedva stisnula petlju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA