ZABORAVITE NA KREVET: Ovo su 5 najboljih mesta za SEKS

Otkrivamo mesta na kojima obavezno treba da vodite ljubav

  • 13

Krevet vremenom postane dosadan kada su igre za odrasle u pitanju, ma koliko bio udoban i bezbedan.

Tri poze u seksu koje muškarci ne vol

5 MITOVA O SEKSU: Veliko stopalo ne znači i ogroman penis, a za 5 minuta ne može da se desi čudo!

Sitnice kojih se žene stide u seksu, a muškarci ih uopšte ne primećuju

Kad-tad partneri odluče da promene rutinu i probaju nešto novo. Ako ste spremni za avanturu, predstavljamo vam pet najboljih mesta koja mogu dodatno da unesu uzbuđenje u vaš seksualni život.

Lift

Za ovo je već potrebna izvesna doza drskosti, hrabrosti i hladni živci. Poželjno je da na sebi nemate donji veš, da biste mogli što brže da završite. Pritom, seks u liftu može da bude opasan, posebno ako se radi o uređajima starije generacije.

Foto-ilustracija: Profimedia

Kuhinja

Podignite partnerku na pult ili kuhinjski sto, možete kombinovati i pozu otpozadi. Ujedno, u kuhinji su vam razne namirnice koje možete iskoristiti kao seksi-igračke - med, kockice leda, šlag u spreju. Večera može da sačeka.

Plaža

Ko ovo nije probao, kao da nije živeo. Sve je tu - sunce, more, skrovito mesto na usamljenoj plaži, zapljuskivanje talasa i rizik da bi neko mogao da vas primeti.

Foto-ilustracija: Profimedia

Hotelska soba

Uživancija u hotelskoj sobi podrazumeva činjenicu da možete potpuno da se opustite, jer nećete posle morati da spremate. Napravite haos u sobi, ne štedite ni krevet, a ako ujutru budete imali osećaj krivice, možete ostaviti malo veći bakšiš sobarici.

Tuš

Mokar osećaj na vašem golom telu pojačaće užitak, a uz malo snage i uz pomoć prostirki protiv klizanja nema straha ni od povreda za vreme seksa pod tušem. Ako koristite neke seksi igračke, pazite da budu vodootporne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA